Argeweb Amsio Groep neemt meerderheidsbelang in reclamebureau Toscani

Argeweb - 29 maart 2013 - door Argeweb

Argeweb Amsio Groep breidt haar dienstenportfolio uit met AAGroup_logo2
de acquisitie van het creatieve en interactieve reclamebureau Toscani.

Met de overname krijgt het internetbedrijf naast een hostingtak ook een tak voor het creëren, onderhouden en optimaliseren van websites. Vanuit de 40.000 klanten van Argeweb en Amsio is er veel vraag naar websiteontwikkeling en -beheer. De samenwerking heeft naast synergie ook voordelen op strategisch niveau.

“Met een breed portfolio aan diensten en bedrijven kunnen wij de klant ontzorgen van A tot Z”, zegt Gerben van Leeuwen, directeur van Argeweb Amsio Groep. “Klanten die kiezen voor Argeweb of Amsio vanwege de cultuur, kwaliteit en manier van werken, kunnen nu ook met andere diensten bij onze groep terecht en daarmee beantwoorden wij ook de vraag van de klant.”

Randolph Plomp, oprichter van Toscani, is erg verheugd over de nieuwe situatie: “Toscani heeft door deze overname alle voordelen die een groot bedrijf kan bieden, terwijl ik wel gewoon met mijn team kan blijven werken aan de persoonlijke band met de klant. Dat is goed voor Toscani, de medewerkers en natuurlijk voor de klanten. De lijnen naar techniek zijn nog nooit zo kort geweest.” Randolph Plomp blijft zelf aan als directeur en aandeelhouder.


toscani-logo-150pxOver Toscani

Toscani is al sinds 1999 een creatief en interactief reclamebureau. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van strategische concepten, waarbij de nadruk vooral op online ligt. Van fotografie tot complete (web)applicaties; Toscani is van vele markten thuis. Met een team van specialisten werkt Toscani niet alleen al 13 jaar voor Argeweb, maar ook voor bedrijven als Symantec, Sanoma, Startpagina, Jamie Oliver en TEDxAmsterdam.

Over Argeweb Amsio Groep

Argeweb Amsio Groep is met 55 mensen in dienst hét bedrijf voor alle IT oplossingen; met Argeweb voor online diensten en Amsio voor managed hosting.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *