Argeweb Amsio groep neemt belang in Keytoe

Argeweb - 24 januari 2013 - door Argeweb

Het moederbedrijf van de gerenommeerde internetondernemingen Argeweb en Amsio neemt een minderheidsaandeel in de succesvolle internetstart-up Keytoe.

Per 1 januari jl. hebben de directeuren van Keytoe samen een derde deel van de aandelen overgedragen aan hun nieuwe partner. “Argeweb Amsio Groep wil zich op het gebied van internet, hosting en nieuwe media verbreden en verdiepen. Het koppelen van Keytoe aan onze groep past goed in deze strategie”, zegt directeur Gerben van Leeuwen.

Keytoe
De 16-maanden jonge onderneming combineert innovatieve concepten met advies op maat. Keytoe heeft in een korte periode flink naam gemaakt met vooraanstaande klanten uit onder meer de reis-, onderwijs- en bloemensector en is inmiddels uitgegroeid tot een team van 18 internettalenten. Dankzij de mix van sterke techniekers, creatievelingen en strategisch denkers, weet Keytoe de uitdaging van de klant te vertalen naar de juiste oplossing.

Het potentieel van Keytoe is ook Argeweb Amsio Groep niet ontgaan. De felbegeerde start-up heeft veel kennis en kunde in het helpen van klanten op het gebied van online ondernemen en onderscheidt zich door verder te gaan dan anderen, de randjes op te zoeken en door te blijven verbazen. Argeweb Amsio Groep zal naast het zijn van een inspirerend partner ook een deel van de overhead overnemen en financiële ondersteuning bieden om de komende tijd verder te kunnen groeien.

Beide partijen zijn erg ambitieus om full-service internet solutions te bieden; het complementaire productaanbod maakt het plaatje hierbij compleet. Cedric Muchall, medeoprichter van Keytoe: “We hebben bewust voor Argeweb Amsio Groep gekozen. Zij hebben eerder in hun bestaan voor dezelfde groei-uitdagingen gestaan als wij en het samen strategisch optrekken biedt legio kansen. We zijn erg blij met deze stap.”

Argeweb Amsio Groep
Argeweb Amsio Groep is hét bedrijf voor alle IT oplossingen; met Argeweb voor online diensten en Amsio voor managed hosting. Met de komst van een aantal nieuwe ondernemingen in de groep is het nu ook de ideale partner voor alle andere internet- en ICT-vraagstukken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *