Hosted Exchange en Argeweb Cloud VPS winnen MKB Proof Award 2015

Persbericht - 7 augustus 2015 - door Eline Verhoeven

Argeweb MKB Proof Award 2015Ieder jaar reikt WINMAG PRO de MKB Proof Award uit. WINMAG Pro informeert en adviseert professionals over IT gerelateerde producten en diensten.

De redacties van WINMAG Pro en BAAZ bekijken of een dienst of product geschikt is voor het MKB. Zij letten hierbij op kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wanneer een product of dienst hieraan voldoet, wordt een MKB Proof Award uitgereikt.

Voor onze diensten Hosted Exchange en Argeweb Cloud VPS hebben wij een MKB Proof Award gewonnen, lees hieronder waarom:

Hosted Exchange
Onze dienst Hosted Exchange wordt door WINMAG PRO vooral geprezen vanwege het flexibele maandcontract en het gebruiksgemak. Met Hosted Exchange heeft u altijd en overal snel toegang tot uw e-mail, agenda en contacten. Daarbij noemt WINMAG Pro het ‘een prettig idee’ dat uw bedrijfsmail op een Nederlandse server wordt gehost.

Lees hier (extern) de gehele product review van Hosted Exchange.

Argeweb Cloud VPS
De Argeweb Cloud VPS (Virtual Private Server) wordt geprezen om de snelheid, kwaliteit en het gemak van het beheren van de server. Vanaf de beheersite van Argeweb is het eenvoudig om serverinstellingen aan te passen, een snapshot te nemen of een back-up terug te zetten. WINMAG Pro schrijft dat door onze vijftien jaar hostingervaring én onze uitstekende service, de Argeweb Cloud VPS een heuse aanrader is.

Lees hier (extern) de gehele product review van Argeweb Cloud VPS.

Wij zijn blij en trots dat wij deze awards in ontvangst mochten nemen!Reacties zijn gesloten.