Argeweb lanceert snelste Virtuozzo VPS-en

VPS - 15 november 2013 - door Tom van Leeuwen

Hostingprovider Argeweb rust haar Virtuozzo VPS-en uit met razendsnelle Fusion-io opslag en introduceert daarmee ’s werelds snelste Virtuozzo VPS-en in een commerciële productieomgeving.

Argeweb – die de snelheid van de hostingdiensten voorop stelt – heeft al veel ervaring opgedaan met Fusion-io voor haar shared hosting platform, waar alle databases van tienduizenden websites al enkele jaren op draaien. “Deze snelheid kunnen we nu doorvoeren naar onze Virtuozzo VPS-en, die we als Multi-webhosting aanbieden. Data wordt snel gelezen en weggeschreven dankzij de Fusion-io technologie, wat zorgt voor razendsnelle VPS-en. Klanten betalen niets extra’s voor deze snelle opslag, zo kan iedereen van de snelheid genieten.”, aldus Tom van Leeuwen van Argeweb.

Fusion-io
Marcel Griffioen, Country Manager van Fusion-io, is blij met de keuze van Argeweb. “Fusion ioMemory wordt al veel toegepast in zwaar belaste managed omgevingen, maar het op grote schaal toepassen voor VPS-en zien we nog weinig, Argeweb is hiermee in een select gezelschap van technology leaders”. De Fusion-io kaarten behalen enorm hoge doorvoersnelheden, honderdduizenden IOPS met een zeer lage latency en verslaan daarmee de traditionele opslagmogelijkheden met een groot prestatieverschil. Snelheid is en blijft een belangrijke factor voor een succesvolle website.

Multi-webhosting
De VPS-en draaien op de virtualisatietechnologie van Parallels. “Het is goed te zien dat Argeweb de kwaliteit van onze producten combineert met andere innovatieve technologie om het beste eindresultaat te verkrijgen voor de gebruiker. De snelheid en schaalbaarheid van Parallels Virtuozzo komt zo optimaal tot zijn recht.”, aldus Bertil Brendeke, Territory Manager Benelux van Parallels. Bij Argeweb wordt Virtuozzo ingezet als Multi-webhosting pakketten waarmee klanten meerdere websites kunnen hosten, inclusief de gebruiksvriendelijke Plesk beheeromgeving. Multi-webhosting is af te nemen voor het actietarief van € 4,95 p/m. Naast Virtuozzo heeft Argeweb ook Hyper-V VPS-en waarbij OS-keuze mogelijk is.

—-
Over
Argeweb Amsio Groep
Argeweb is dé aanbevolen hostingprovider voor domeinregistratie, webhosting, e-mailhosting, online opslag en hoogwaardige virtual private servers. Argeweb is ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd en is onderdeel van Argeweb Amsio Groep, dat met 55 mensen in dienst hét aanbevolen bedrijf is voor alle IT oplossingen.

Over Fusion-io
Fusion-io, een toonaangevende producent van systeem-, applicatie en database acceleratie middels de flash gebaseerde ioMemory. Met een Fusion-io powered datacenter kunnen bedrijven door de productiviteit te verhogen, hun time to market verkorten en de klantervaring verbeteren. Dit alles met minder hardware, minder verbruik en minder administratie. Bedrijven zien prestatiewinsten en server consolidaties van 3 tot 10x.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *