Argeweb lanceert Windows Server 2016 voor VPS-en

VPS - 4 november 2016 - door Tom van Leeuwen

Windows Server 2016 VPS

Recent is Windows Server 2016 door Microsoft wereldwijd gelanceerd. Hostingprovider Argeweb biedt vanaf nu Windows Server 2016 ook vanuit de cloud aan op haar VPS platform.

Vanaf vandaag is Windows Server 2016 Standard Edition kant en klaar te bestellen op een VPS bij Argeweb. Windows Server 2016 is het allernieuwste server besturingssysteem van Microsoft en de opvolger van het populaire Windows Server 2012 R2.

Snel aan de slag

Ondanks dat Windows Server 2016 pas net is uitgekomen, is dit besturingssysteem nu al verkrijgbaar bij Argeweb. ‘De ontwikkeling van ons VPS platform staat niet stil, hier hoort natuurlijk ook Windows Server 2016 bij. Met de nieuwe opties die dit besturingssysteem bevat, kunnen wij onze klanten een complete VPS aanbieden die bijdraagt aan het waarmaken van hun online ambities.’, aldus Koen van Deudekom, directeur van Argeweb.

Nieuwe opties Windows Server 2016

Windows Server 2016 bevat meerdere beschermingslagen waardoor de beveiliging van het besturingssysteem verbeterd is. Daarbij kan er met het nieuwe besturingssysteem sneller geïnnoveerd worden door de nieuwe technologieën, zoals containers en Nano server.

Windows Server 2016 is voor een bedrag van € 7,00 per maand eenvoudig te bestellen als kant en klaar image voor VPS-en via de website van Argeweb.

Over Argeweb

Met meer dan 180.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites is Argeweb één van de grootste hostingproviders van Nederland. Argeweb onderscheidt zich al jaren met haar service, kwaliteit en klanttevredenheid.

 


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.

Reacties zijn gesloten.