Argeweb steunt het jeugdsportfonds

Argeweb - 25 maart 2013 - door Tom van Leeuwen

JeugdsportfondsArgeweb Amsio Groep gaat zich met het hele team voorbereiden op een 1/8 triatlon. Het doel van deze triatlon is het steunen van het jeugdsportfonds. Het jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen, waarvan de ouders de financiële middelen niet hebben, toch kunnen sporten.

Sporten geeft je energie en zorgt ervoor dat je fit bent. Als je fit bent heb je vaak een goede weerstand en meer energie om de dingen te doen die je leuk vind. Niet iedereen is in de gelegenheid om mee te kunnen doen aan een individuele sport of teamsport. Als donateur van het jeugdsportfonds vindt Argeweb het belangrijk dat kinderen kunnen sporten. Geen kind mag deze kans ontnomen worden. Bewegen en plezier hebben is belangrijk voor een goede ontwikkeling.

Triatlon
De 1/8e triatlon zal beginnen met 500 meter zwemmen waarna er 20 kilometer gefietst zal gaan worden. De triatlon zal afgesloten worden met 5 kilometer hardlopen. Deze sportieve prestatie zal veel van de teamleden eisen, want een goede voorbereiding is cruciaal voor het behalen van de finish. Om mentaal en fysiek klaar te zijn voor de triatlon zal er flink getraind gaan worden in de weken voorafgaand aan de triatlon.

Motivatie
Een sportcoach zal de teamleden begeleiden om zonder blessures door de trainingen en triatlon te komen. Het merendeel van de teamleden is geen ervaren sporter en zal de nodige moeite moeten doen om de finish te bereiken. Toch zit de motivatie er al goed in. Er worden zwemlessen georganiseerd, fietsen geregeld en inschrijvingen bij de sportschool beginnen op gang te komen. De grootste motivator is niet afvallen of meer bewegen, maar de grote groep kinderen die nu nog niet kunnen sporten aan het sporten krijgen. Argeweb Amsio Groep gaat ervoor! Jij ook? Steun de kinderen en doneer voor de actie via het jeugdsportfonds!


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *