Argeweb stijgt in Emerce 100

Persbericht - 7 mei 2018 - door Jelle Terwisscha van Scheltinga

Argeweb stijgt in Emerce 100

Argeweb maakt wederom onderdeel uit van de “Beste Bedrijven in E-business 2018”. Dit jaarlijkse onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction, kijkt hoe beslissers, werkzaam in online marketing, ICT en e-business, de prestaties van hun leveranciers beoordelen.

Argeweb wil de online ambities van ondernemers helpen waarmaken door het leveren van uitermate goede support. “Het gehele team zet zich continue in om onze klanten bij te staan in hun online reis. We voelen ons enorm gewaardeerd dat klanten ons aanbevelen met een top vermelding in de Emerce 100. Dit is een beloning voor het harde werken waar wij heel trots op zijn” aldus Tom van Leeuwen, Commercieel Directeur Argeweb.

Klant centraal

Als een van de grootste Nederlandse shared hosting serviceproviders doet Argeweb er alles aan om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te behalen. Speerpunt is de Servicedesk, die via een gratis 0800 nummer te bereiken is en klanten kan helpen door middel van installatiehulp, een adviesgesprek of gratis verhuisservice. Klanten waarderen Argeweb met een NPS (Net Promotor Score) van +49.

 


avatar

Over Jelle Terwisscha van Scheltinga

Jelle is Online Marketeer bij Argeweb. Met zijn design en programmering vaardigheden optimaliseert hij website om de conversie zo hoog mogelijk te krijgen. Verder houdt hij zich onder andere bezig met SEO, affiliate-, content- en e-mailmarketing. Niets is te gek voor deze marketing duizendpoot.

Reacties zijn gesloten.