Domeinnaam actie

Domeinnaam - 17 oktober 2012 - door Tom van Leeuwen

Per vandaag zijn de nieuwe actietarieven van start gegaan voor de domeinnamen. Een mooie gelegenheid om een domeinnaam vast te leggen!

Actietarieven
Je hebt al een .nl of een .eu domeinnaam voor € 1,95*. Daarnaast zijn ook de .com, .be, .net, .org, .info en .biz domeinen in de aanbieding. Het actietarief is geldig tot en met 30 november 2012.

Waarom een domeinnaam?
Wat zou je moeten zonder domeinnaam? Laat je je klanten je website opzoeken via een nummer wat ze niet kunnen onthouden, of gebruik je nog een gratis platform van je internetprovider waarmee je een members.provider url hebt? Maak je zakelijk nog gebruik van een hotmail adres? Een domeinnaam zorgt voor een professionele uitstraling.

Domeinnaam voor Social Media
Tegenwoordig zijn heel veel mensen actief op social media. Voor elk social media account heb je een aparte url. Verwijs je mensen naar je social media account? Ook daar kan je een domeinnaam voor registreren. De domeinnaam kan je gratis laten redirecten naar je social media account.

Domeinnaam voor Funda
Heb je een huis te koop staan op sites als Funda en wil je je eigen huis promoten? Verwijzen naar “kijk op Funda” is een omslachtige manier. De kans is groot dat er eerst andere huizen bekeken worden. Een domeinnaam is ook voor een huis vast te leggen. Via de gratis redirect kan doorverwezen worden naar de specifieke pagina.

Grammatica fouten
Er kan tijdens het invoeren van een domeinnaam een fout in de spelling gemaakt worden. Dit zou betekenen dat de bezoeker niet uitkomt bij jouw website. Een gemiste kans dus. Registreer voor je bedrijf of dienst ook de voor de hand liggende spelfouten. Zo heeft Argeweb ook Archeweb geregistreerd. Buiten spelfouten registreren is het ook aan te raden om een variant met en zonder streepje te registreren.

Gratis domeinnaam
De meest voorkomende domeinnaam extensies zijn bij Argeweb gratis in combinatie met webhosting. Wil je een site beginnen, bestel dan webhosting zodat je meteen aan de slag kunt! Daarnaast is webhosting momenteel de eerste 6 maanden tegen een actietarief, nu al vanaf €2,49!

*Dit is het actietarief voor het eerste jaar. Alleen geldig bij een 1 jarige contract.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *