Domeinnaam App

Domeinnamen - 6 november 2012 - door Tom van Leeuwen

Stel, je bent onderweg en je krijgt een idee over een leuke domeinnaam/ website. Zou die nog vrij zijn? Geen computer bij de hand, maar natuurlijk wel een mobiele telefoon, want wat moet je nog zonder! Gelukkig is er nu de ArgeApp. Met deze App is het mogelijk om eenvoudig domeinnamen te checken en te bestellen, waar je ook bent, vanaf je mobiel of tablet.

Alle huidige en nieuwe klanten kunnen eenvoudig domeinnamen en bijbehorende diensten bestellen, zoals webhosting of e-mail hosting. Tevens is het mogelijk om direct een gratis doorschakeling (redirect) op de domeinnaam te plaatsen.

In de toekomst zullen er meer mogelijkheden toegevoegd worden aan de App, zoals het beheren van je diensten of het inzien van openstaande tickets.

De App is gratis te downloaden in de App Store via deze link -> ArgeApp en is geschikt voor iPhone, iPod Touch en iPad, waar minimaal iOS 3.0 op staat. Een App voor Android is in de maak.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en zoekmachine marketing zet hij in om klanten een nog betere online ervaring te bieden.
Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *