Domeinnaam van de dag

Domeinnamen - 17 juli 2013 - door Elmer Lijst

Domeinnaam van de dagMaandag 15 juli zijn we live gegaan met de campagne domeinnaam van de dag. De domeinnaam van de dag is de komende 6 weken iedere werkdag direct na het nieuws van 10.00 uur te horen op Radio 538. De domeinnaam van de dag zal een ludieke, actuele of interessante domeinnaam zijn, met als doel de domeinnamen meer onder de aandacht te brengen.

Afgelopen maandag hebben we afgetrapt met de hoofdsite zelf, domeinnaamvandedag.nl. Hier kan je altijd naar toe surfen om te bekijken welke domeinnaam van de dag er op dat moment is en welke reeds de revue zijn gepasseerd. Wellicht heb je zelf ook nog een suggestie voor de domeinnaam van de dag? Dat kun je ons dan laten weten via domeinnaamvandedag.nl en wie weet hoort je binnenkort ‘je eigen domeinnaam’ voorbij komen op Radio 538. Wil je graag een domeinnaam vastleggen voor het publiceren van je eigen website? Bekijk dan snel of die nog vrij is met onze handige domeinnaam checker.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.
Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *