Gratis Webmee DVD

Geplaatst op door Elmer Lijst

webmee dvdOntvang vanaf vandaag bij de bestelling van een webhosting (vanaf startup) of VPS (vanaf multi 10) een gratis webmee DVD t.w.v. €9,95. Wat moet je hiervoor doen? Niets speciaals! Het enige wat je ervoor hoeft te doen is dit aan ons door te geven via de mail die u van ons zult ontvangen.

Webmee DVD
Altijd al willen weten wat er allemaal komt kijken bij het maken van je eigen website? Dan helpt de Webmee DVD je op weg. De webmee DVD bevat namelijk negen leerzame afleveringen over het maken van een eigen website. Froukje de Both gaat in deze afleveringen haar eigen website maken en wordt daarbij geholpen door co-presentatrice Relinde de Graaff. In deze afleveringen komen zij samen met jou alles te weten over vormgeving, content, social media en nog veel meer. Kortom een leuke en leerzame DVD voor iedereen!

Afleveringen:
1. Vormgeving
2. Content
3. Webshop
4. Social Media
5. Mobiel / Apps
6. Online Marketing
7. Privacy en Beleid
8  Statistieken
9. EU domeinnaam

Geen webhosting maar toch een DVD?
Wil je graag de Webmee DVD ontvangen, maar heb je geen webhosting besteld. Dat kan!
Je kunt de Webmee DVD dan voor €9,95 bij ons bestellen via sales@argeweb.nl of 088 800 7500.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.


Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *