Lieke van Lexmond blijft trouw aan Argeweb

Argeweb - 31 mei 2013 - door Tom van Leeuwen

PERSBERICHT- 31 mei 2013

Ook dit jaar blijft Lieke van Lexmond het vertrouwde gezicht van Argeweb. Dat liet zij de hostingprovider recent weten. Sinds 2008 maakt Lieke een belangrijk onderdeel uit van de marketingactiviteiten van het bedrijf en ook in 2013 zal deze lijn stevig doorgetrokken worden.

De goede klik tussen Lieke van Lexmond en Argeweb is duidelijk aanwezig. Al vanaf 2008 verschijnt Lieke op de website en op allerlei ander materiaal. Daarnaast heeft ze meegewerkt aan verschillende grote campagnes, waaronder “alles online – altijd online”,  waarvoor Lieke een top-40 hit heeft uitgebracht en tevens te zien was in een TV commercial.

Lieke van LexmondOndertussen is de Bekende Nederlander goed geïntegreerd in het internetbedrijf. Niet alleen Argeweb zelf, maar ook de klanten, zijn inmiddels erg vertrouwd met haar aanwezigheid. Ook in 2013 zal deze prettige aanwezigheid zich voortzetten. Zo worden er nieuwe foto’s gemaakt en wordt er een video opgenomen waarbij Lieke nieuwe klanten verwelkomt.

Gerben van Leeuwen, directeur van Argeweb, is blij met de verlenging van het contract met Lieke: “Lieke is al jarenlang te zien op onze website en daarmee een vertrouwd gezicht voor onze klanten. Bovendien is ze een frisse verschijning in de hostingbranche. Lieke straalt uit toegankelijk te zijn, wij willen onze klanten hetzelfde gevoel geven bij onze dienstverlening”.

——

Over Argeweb

Argeweb is onderdeel van Argeweb Amsio Groep, dat met 55 mensen in dienst hét aanbevolen bedrijf is voor alle IT oplossingen; met Argeweb voor online oplossingen en Amsio voor managed hosting. Argeweb biedt diensten aan als Hosted Exchange, Online Opslag, Online Backup en Webhosting en heeft meer dan 157.000 domeinnamen en tienduizenden websites in beheer. Het bedrijf laat zien dat groei samen kan gaan met servicegerichtheid, kwaliteit en de juiste klantbeleving.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *