.NL en .Com krijgen vanaf nu .Company?

Domeinnaam - 18 maart 2014 - door Elmer Lijst

Na een periode van voorregistratie is het vanaf vandaag, 17.00 uur Nederlandse tijd, mogelijk een eigen .company domeinnaam te registreren bij hostingprovider Argeweb.

Voor elk bedrijf
De .company extensie biedt bedrijven, hoe groot of klein, de mogelijkheid een goede en relevante bedrijfsdomeinnaam te registreren. Creëer een perfect adres voor uw bedrijf, uwbedrijf.company.

Breed inzetbaar
De nieuwe extensie is een goede keus voor een bedrijfsdomeinnaam. Met de extensie laat u zien dat u openstaat om zaken te doen, wereldwijd. Want .company heeft immers een internationale uitstraling.

Veel kans
De komende maanden komen er nog vele interessante extensies op de markt, zo is er veel animo voor de extensies .SHOP, .ONLINE, .APP en .AMSTERDAM. Door het ruime aanbod is de kans op een goede domeinnaam vele malen groter dan voorheen.

Meerdere extensies
Naast de .company extensie zijn er vandaag nog een aantal andere extensies live gegaan; .UNO, .ACADEMY, .MANAGEMENT, .CENTER, COMPUTER, en .SYSTEMS.

Voorregistratie
Argeweb is een van de eerste providers die actief bezig is met de nieuwe gTLD’s. Zo is er bij Argeweb al geruime tijd de mogelijkheid om via voorregistratie.nl een naam voor te registreren om zo meer kans te maken op een goede domeinnaam met een populaire extensie. Al tienduizenden domeinnamen zijn inmiddels in het voorregistratiesysteem geplaatst.

General availability
De vandaag uit te komen extensies zijn al diverse fases doorgegaan, zoals een sunrise fase waarin merknaamhouders aanspraak konden maken op domeinnamen met hun merknaam erin. Nu deze fases voorbij zijn start vandaag de General availability fase, waarmee de domeinen voor iedereen algemeen beschikbaar komen via Argeweb.nl.

——————-

Over Argeweb
Argeweb is onderdeel van Argeweb Amsio Groep, dat met 60 mensen in dienst hét aanbevolen bedrijf is voor alle IT oplossingen; met Argeweb voor online oplossingen en Amsio voor managed hosting. Argeweb biedt diensten aan als Hosted Exchange, Online Opslag, Online Back-up en Webhosting en heeft meer dan 190.000 domeinnamen en tienduizenden websites in beheer. Het bedrijf laat zien dat groei samen kan gaan met servicegerichtheid, kwaliteit en de juiste klantbeleving.

 


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *