Nieuwe domeinnaam extensies o.a. .Expert en .Wiki

Het is al een tijdje mogelijk om een domeinnaam te registreren met één van de nieuwe domeinnaam extensies. Elke week komen er weer een aantal nieuwe domeinnaam extensies bij. Benieuwd welke er populair zijn? Bekijk hieronder drie toplijstjes.

Top 6 recente domeinnaam extensies
De afgelopen periode (14 mei tot 6 juli) zijn er weer een aantal nieuwe domeinnaam extensies bijgekomen. We hebben een top 5 lijstje gemaakt van de populairste domeinnaam extensies die je nu direct kunt registreren:

1  .events
2  .wiki
3  .reviews
4  .expert
5  .community

Uitgelicht .review
Met een .reviews site creëer je voor bijvoorbeeld je eigen bedrijf een review webadres. Ideaal om je op het gebied van dienstverlening nog extra te onderscheiden tegenover je concurrentie. Want op online reviews wordt tegenwoordig veel gezocht.

Top 5 meest geregistreerde domeinnaam extensies
Alle nieuwe domeinnaam extensies kun je als eerst op argeweb.nl registreren. Sinds het uitbrengen van de eerste extensie houden we een lijstje bij met de zes meest geregistreerde domeinnaam extensies:

.guru
.academy
.technology
.tips
.today

Uitgelicht .tips
Mensen zijn altijd opzoek naar advies. Waar kan je het leukst verblijven tijdens een citytrip? Wat trek je aan tijdens een gala? Hoe installeer je een autoradio? Met de .tips domeinnaam extensie is het nu heel gemakkelijk om kennis, tips, over elk onderwerp online te delen via een uniek webadres.

Top 6 verwachte domeinnaam extensies
De komende periode zullen er nog veel meer nieuwe domeinnaam extensies op de markt komen. Ook hier hebben we een top zes lijstje voor gemaakt, van welke het populairst zijn op voorregistratie.nl.

1  .pictures (23-07-14)
2  .consulting (23-07-14)
3  .gratis (03-09-14)
4  .media (23-07-14)
5  .fitness (27-08-14)
6  .guide (17-09-14)

Wees creatief en registreer jouw nieuwe domeinnaam. Deze kun je bijvoorbeeld inzetten voor je website, blog of speciale actiepagina.

 


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *