Nieuwe interessante extensies

Domeinnamen - 13 februari 2014 - door Elmer Lijst

camera

Na een periode van voorregistratie zijn er gisteren een aantal interessante gTLD’s (domeinnaamextensies) uitgekomen voor fotografen, fotozaken, foto-sharing sites en iedereen die van camera’s en fotografie houdt. Sinds 17:00 uur Nederlandse tijd staan de domeinnaamextensies open voor registratie bij hostingprovider Argeweb.

.CAMERA, PHOTOGRAPHY en .GALLERY
Na de algemene beschikbaarheid van de eerste nieuwe gTLD’s van vorige week, is sinds gisteren de tweede lichting voor iedereen vrij te registreren. Voor onder andere fotografen en fotozaken zijn de .CAMERA en .PHOTOGRAPHY extensies zeer interessant. Naast deze twee extensies is .GALLERY een extensie waarmee men online een adres kan creëren om een portfolio te presenteren.

Veertien nieuwe extensies
Vanaf gistermiddag 17.00 uur is het mogelijk om veertien nieuwe domeinextensies vrij te registeren. Naast .CAMERA, PHOTOGRAPHY en .GALLERY zijn de volgende extensies beschikbaar; .LIGHTING, .EQUIPMENT, .ESTATE en .GRAPHICS. Vorige week waren daar al; .GURU, .BIKE, .HOLDINGS, .CLOTHING, .SINGLES, .PLUMBING en .VENTURES.

Veel kans
De komende maanden komen er nog vele interessante extensies op de markt. Zo is de .PHOTOS interessant en is er daarnaast veel animo voor de extensies .SHOP, .ONLINE, .APP en .AMSTERDAM. Door het ruime aanbod is de kans op een goede domeinnaam vele malen groter dan voorheen.

Voorregistratie
Argeweb is een van de eerste providers die actief bezig is met de nieuwe gTLD’s. Zo is er bij Argeweb al geruime tijd de mogelijkheid om via voorregistratie.nl een naam voor te registreren om zo meer kans te maken op een goede domeinnaam met een populaire extensie. Al tienduizenden domeinnamen zijn inmiddels in het voorregistratiesysteem geplaatst.

General availability
De gister uitgekomen extensies zijn al diverse fases doorgegaan, zoals een sunrise fase waarin merknaamhouders aanspraak konden maken op domeinnamen met hun merknaam erin. Nu deze fases voorbij zijn start vandaag de General availability fase, waarmee de domeinen voor iedereen algemeen beschikbaar komen via Argeweb.nl
——————-

Over Argeweb
Argeweb is onderdeel van Argeweb Amsio Groep, dat met 55 mensen in dienst hét aanbevolen bedrijf is voor alle IT oplossingen; met Argeweb voor online oplossingen en Amsio voor managed hosting. Argeweb biedt diensten aan als Hosted Exchange, Online Opslag, Online Back-up en Webhosting en heeft meer dan 160.000 domeinnamen en tienduizenden websites in beheer. Het bedrijf laat zien dat groei samen kan gaan met servicegerichtheid, kwaliteit en de juiste klantbeleving.

 


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *