Promoot Argeweb

Argeweb - 9 januari 2014 - door Elmer Lijst

In november is het nieuwe affiliateprogramma van Argeweb live gegaan.
Speciaal voor Argeweb klanten die ons promoten hebben we een leuke promotie actie.
Wanneer je jezelf aanmeld als affiliate (tell-a-friend campagne) van Argeweb en nieuwe klanten aandraagt krijg je een bepaalde tijd je dienst(en) gratis, lees snel verder!

Hoe werkt het precies?

Als affiliate krijg je een vergoeding voor het aanbrengen van nieuwe klanten, door middel van een affiliatelink. Maar hoe krijg je jouw huidige dienst dan een bepaalde tijd gratis?

Voorbeeld 1:
Wanneer je een startup webhosting pakket hebt, betaal je €8,95 p/m.
Voor het aandragen van een nieuwe klant, die een startup webhostingpakket afneemt krijg je een affiliatevergoeding van €24,85. Wat neerkomt op ruim 3 maanden gratis webhosting.

Voorbeeld 2:
Wanneer je beschikt over een Argeweb Cloud VPS basic betaal je €9,95 p/m.
Een nieuwe Argeweb Cloud VPS basic klant aandragen levert €9,95 op.
Zo krijg je jouw eigen VPS één maand lang gratis.

Hoe kan ik Argeweb promoten?

Je kunt Argeweb promoten door je zelf aan te melden als affiliate. Wanneer je jezelf hebt aangemeld als affiliate van Argeweb, kun je starten met het promoten van Argeweb. Dit kan op een aantal verschillende manieren:

  • Banner(s) plaatsen op je website;
  • Tweet(s) versturen;
  • Link(s) of afbeelding(en) opnemen in mailingen.

Al dit promotiemateriaal en de uniek affiliatelinks kun je vinden op de customersite van Argeweb, zodra je jezelf hebt aangemeld als affiliate.

Promoot Argeweb

Ben je geïnteresseerd? Start dan vandaag met het promoten van Argeweb en meld je aan. Gebruik jouw unieke link en promoot ons bij familie en vrienden, wanneer ze via jouw link bestellen krijg je een bepaalde tijd je dienst gratis. Ook kun je de link gebruiken op je eigen website i.c.m. een banner.
aanmelden als affiliate

Win een Samsung Galaxy Tab 3

Win een Samsung Galaxy Tab 3De best presterende affiliate voor Argeweb tussen 10 januari en 1 mei 2014 wint een Samsung Galaxy Tab 3.

Actievoorwaarden
Wanneer je een nieuwe klant aandraagt met een andere dienst dan die van jezelf, dan krijg je als nog de vergoeding. Wij sturen je een creditfactuur of brengen het in mindering op jouw facturen van Argeweb.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *