Snelle webhosting

Webhosting - 18 april 2013 - door Tom van Leeuwen

Zolang je site online is en alles werkt ben je tevreden. Of toch niet? Computers en het internet zelf worden steeds sneller, was je vroeger blij dat je met 50 kb/s kon downloaden zou je nu diep teleurgesteld en gefrustreerd aan je bureau zitten. We zijn nu eenmaal gewend aan snelheid en als internetter wil je die snelheid ook overal terug zien. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat een te langzame website direct impact heeft op de omzet van webshops en dat bezoekers afhaken als het laden hun niet snel genoeg gaat.

Als webhoster vinden wij het natuurlijk belangrijk dat websites snel zijn en werken we met man en macht om jou als klant zo snel mogelijke hosting te bieden. Zo zijn sinds kort al onze webhosting pakketten overgezet op een nieuw state-of-the-art platform waardoor sites nu nog sneller laden.

snelle webhosting

APC
Op het nieuwe platform maken al onze Linux/ Unix webhosting pakketten nu gebruik van het op-code caching systeem APC. Voor de niet techneuten: Dit zorgt ervoor dat je website stukken sneller is. Met APC zien we een snelheidswinst tot wel 50% bij diverse CMS-en, zoals WordPress, Joomla en Magento. Vooral een CMS als Magento profiteert optimaal van APC.

Bij Magento dien je, om optimaal gebruik te maken van APC, in de configuratie wel het gebruik hiervan te activeren. Naast de webhosting pakketten maken ook onze VPS-en gebruik van APC, zodat je nog meer power tot je beschikking hebt!


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *