.Tattoo, .sexy en .diamonds domeinnaam

Domeinnaam - 25 februari 2014 - door Elmer Lijst

gtld extensies

Na een periode van voorregistratie komen er vandaag (25-02) en morgen (26-02), om 17.00 uur Nederlandse tijd,  wederom een aantal nieuwe extensies op de markt die voor iedereen vrij te registreren zijn bij Argeweb.

.Tattoo
Vandaag komt de .tattoo extensie op de markt. Deze extensie biedt tatoeëerders, tattoo shops en tatoeage liefhebbers de mogelijkheid een eigen plek op het internet te creëren om hun tattoo arts te showen. Iets wat je tegenwoordig steeds vaker ziet op blogs, websites en instagram.

.Sexy
De nieuwe extensie is gewaagd, maar dat is ook precies wat de registry van deze extensies wil uitstralen. .Sexy heeft te maken met aantrekkingskracht en roept bij een ieder een bepaald gevoel naar boven. Een domeinnaam met de welbekende extensies als .NL en .COM zijn niet echt sexy, een domeinnaam met deze nieuwe extensie wel en zal jouw bezoekers beslist een spannende ervaring meegeven.

.Diamonds
Diamonds are a girl’s best friend, maar ook die van diamanthandelaren, diamantsnijders en juweliers. De .diamonds is voor iedere diamantenliefhebber die een sprankelend webadres wilt. Deze extensie is beschikbaar vanaf woensdag 26 februari.

 


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *