Top 5 gratis WordPress thema’s februari 2016

Wordpress - 24 februari 2016 - door Elmer Lijst

Top 5 gratis WordPress thema's februari 2016

WordPress heeft het voor iedereen gemakkelijk gemaakt om een website te maken. Je kunt namelijk binnen een aantal klikken een goede functionele website online hebben. Waar je wel goed over moet nadenken is welk thema je kiest voor je WordPress website. Steeds meer bedrijven zijn online aanwezig en je wilt jezelf natuurlijk wel (blijven) onderscheiden van de rest.

Top 5 gratis WordPress thema’s februari 2016

Daarom is het fijn dat de ontwikkeling van nieuwe WordPress thema’s niet stilstaat. Er worden namelijk regelmatig nieuwe WordPress thema’s gelanceerd, zowel betaalde als gratis varianten. Wij hebben een top 5 gemaakt van onze favoriete gratis WordPress thema’s in februari 2016 waarmee je direct een nieuwe website kunt maken of een bestaande website een nieuwe look and feel kunt geven. Alle thema’s zijn responsive, dat inhoudt dat je website op pc, laptop, tablet en smartphone meeschaalt met je scherm (met andere woorden: er op elk apparaat goed uitziet). Bekijk hier onder ons lijstje met favorieten.

1 Aqueduct

Aqueduct is een thema dat er aantrekkelijk uitziet, inzetbaar voor verschillende soorten websites. Denk aan je eigen blog of bedrijfswebsite. Het thema is tevens compatibel met WooCommerc, dat wil zeggen dat je er een webshop mee kan maken.

aqueduct wordpress thema

Download

2 Zeriff

Zeriff Lite is een one page thema, dat wil zeggen dat alle informatie op één pagina staat. Duidelijker en overzichtelijker kan niet. Ideaal voor bijvoorbeeld ZZP’ers die hun diensten, portfolio en contactgegevens willen tonen.

zeriff wordpress thema
Download

 3 Storefront

Wil je een webshop maken met WordPress en WooCommerce ? Dan is Storefront het thema. Het ziet er niet alleen goed uit, maar is ook heel gebruiksvriendelijk.
storefront wordpress thema
Download

4 Estelle

Het Estelle thema is er voor de vrouwen die een eigen blog willen, clean en minimalistisch. Met jouw eigen verhalen en foto’s geef je snel een persoonlijke touch.

estelle wordpress thema

5 Rocked

Op zoek naar een een moderne website? Dan is Rocked uitermate geschikt. Het thema biedt de mogelijkheid om je logo aan te passen, kleurbeheer, voorgedefinieerde blokken en meer.

rocked wordpress thema
Download

Aan de slag?

Wil je aan de slag met een gedownload thema om een nieuwe website te maken?
Bestel dan Argeweb WordPress hosting, hiermee installeer je binnen een aantal klikken eenvoudig je eigen WordPress website met jouw gekozen thema.
avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.

Reacties zijn gesloten.