Trots: wij staan op nummer 3 in de Emerce top 100!

Argeweb - 2 juni 2015 - door Eline Verhoeven

Argeweb Emerce top100
In mei stond Argeweb op de derde plaats in de branche hosting van de Emerce 100. Een prestatie waar wij heel trots op zijn.

Maar wat is Emerce?
Ieder jaar wordt in Emerce gepubliceerd hoe beslissers (werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business) de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben ervaren.

Sterren
In de vorm van een aantal sterren, met als maximum 10 sterren, wordt aangegeven in hoeverre Argeweb wordt gewaardeerd. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Wat betekent dit voor u en voor ons?
Wij behaalden 6,5 van de 10 sterren, een mooie prestatie die ervoor zorgt dat wij op de derde plaats staan in de branche hosting. Wij scoren gemiddeld een 6,5 op de volgende onderwerpen: kennis/know-how, prijs/kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit in de categorie Hosting, ISP & Telecom

Emerce top100 acore Argeweb

 

 

 

 

 

 

 

Daarom aan u als klant: hartelijk dank voor uw vertrouwen in Argeweb. Natuurlijk zijn wij als Argeweb team ook enorm trots op deze prestatie. Het is voor ons dan ook zeker een motivatie om op deze manier en met nog meer inzet, u als klant verder te helpen in uw online succes.

Ik zeg: Proost! Op de toekomst, op uw succes en op onze enthousiaste bijdrage daaraan!

 Reacties zijn gesloten.