Verleg je grenzen

Domeinnamen - 21 april 2016 - door Eline Verhoeven

Win twee interrail tickets door Europa bij het registreren van een domeinnaam

 

Letterlijk je grenzen verleggen om ook in Europa zaken te doen is tegenwoordig niet moeilijk. Met jouw website kan je eenvoudig je Europese doelgroep bereiken. Het is dan uiteraard wel belangrijk dat je een goede domeinnaam hebt zodat (potentiële) klanten je kunnen vinden. Registreer je voor 9 mei 2016 een .eu domeinnaam bij ons, dan maak je kans op twee Interrail tickets t.w.v. €528 voor een trip door Europa. Kan je gelijk je internationale klant bezoeken. 😉

Uiteraard is het winnen van twee Interrail tickets niet het enige voordeel aan een .eu domeinnaam. Als je een .eu domeinnaam registreert om in de verschillende .eu landen bekendheid te krijgen of zaken te doen, betekent dit dat je niet voor ieder land apart een extensie hoeft te registreren. Kortom: een kleine investering met een groot bereik.

Ook voordelig: met de .eu domeinnaam laat je zien dat je geen land voortrekt en dat je met ieder land in Europa zaken zou willen doen.

Daarnaast is het altijd goed om ervoor te zorgen dat je jouw domeinnaam vastlegt voordat iemand anders het doet. Het zou heel vervelend zijn als je jouw .eu domeinnaam van iemand anders voor een veel hoger bedrag moet kopen, toch?

Ben je benieuwd of jouw .eu domeinnaam nog beschikbaar is? Check hier jouw domeinnaam.

Veel succes met het verleggen van je grenzen naar de Europese markt middels jouw .eu domeinnaam!

 Reacties zijn gesloten.