Vernieuwd Affiliateprogramma

Argeweb - 14 november 2013 - door Elmer Lijst

affiliate overzichtHet affiliateprogramma van Argeweb is volledig vernieuwd. Met het affiliateprogramma kun je geld verdienen door Argeweb te promoten. In deze blogpost vertellen wij je meer over de nieuwe veranderingen. En uiteraard ook wat een affiliate nu precies is.

Wat is nu eigenlijk een affiliate?
Een affiliate is een persoon die iemand anders zijn online producten of diensten promoot. Hij of zij stuurt mensen door middel van een affiliatelink, vaak een banner, door naar een verkooppagina waarop online producten of diensten kunnen worden gekocht. Als iemand wat bestelt via de affiliatelink, krijgt u een vergoeding uitgekeerd. Kort gezegd gaat geld verdienen als affiliate dus om het aanbrengen van nieuwe klanten.

De belangrijkste veranderingen

Er zijn een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd, zo is er onder andere nieuw promotiemateriaal beschikbaar en is de affiliate pagina op de customersite overzichtelijker ingericht. Hieronder staan de belangrijkste veranderingen in het kort beschreven.

Nieuwe diensten, nieuwe kansen!
Aan het affiliateprogramma zijn twee nieuwe diensten toegevoegd, Argeweb Cloud VPS en Multi-webhosting. Deze nieuwe diensten bieden je nog meer mogelijkheden om geld te verdienen bij Argeweb.

Nieuw promotiemateriaal
Er is nieuw promotiemateriaal ontworpen en beschikbaar gesteld. De banners zijn ontworpen in lijn met de nieuwe website. Deze banners zijn beschikbaar in verschillende formaten en te downloaden voor meerdere diensten.

Vernieuwd overzicht
Ook de affiliate partner pagina op de customersite is aangepast. Zo hebben we een overzichtelijk snelkeuze menu aangemaakt. Hierin kun je onder andere eenvoudig de transactie statistieken inzien en custom ID promotiemateriaal downloaden.

Uw tweet is geld waard!
Vanaf nu is het mogelijk om onze verschillende diensten te promoten via Twitter. En het leuke hiervan is; je kunt er zelfs geld mee verdienen! De tweet bevat namelijk een persoonlijke link.

Extra vergoedingen
In combinatie met de nieuwe diensten en het promotiemateriaal kun je nog meer geld verdienen met ons affiliateprogramma. Bekijk de nieuwe vergoedingen op de partner pagina.

Promoot Argeweb en verdien geld

Bent je geïnteresseerd? Start dan vandaag als affiliate van Argeweb en verdien extra geld!
Kijk voor meer informatie over het Argeweb affiliateprogramma op onze affiliate pagina.


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *