Vernieuwde Customer Site

Argeweb - 12 augustus 2013 - door Tom van Leeuwen

Sinds vandaag (12-08-2013) heeft Argeweb een nieuwe versie van de Customer Site live! Het verbeteren van de Customer Site is onderdeel van onze premium experience, waarbij we op basis van input van klanten, verkregen uit onder andere diverse klanttevredenheidsonderzoeken en ingezonden berichten, onze dienstverlening verbeteren om je zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

Customer Site screenshot

Nieuwe layout, beter toegangelijk
De vernieuwde Customer Site heeft een andere layout gekregen. Door deze nieuwe layout zijn de diverse beheeropties overzichtelijker geworden en oogt het geheel rustiger.

Naast het gewijzigde uiterlijk zijn veel functies responsive geworden. Dit betekent dat de site zich aanpast aan het schermformaat. Vroeger werkte iedereen op een computer/ laptop, vanuit huis of kantoor, maar met de huidige technologie (smartphones, tablets, snel mobiel internet) kan je bijna overal op internet, en dus ook op de Customer Site. Om de site makkelijker benaderbaar te maken past het scherm zich nu aan het formaat van je telefoon aan. Zo kan je heel gemakkelijk je diensten beheren of gegevens inzien.

Topmenu
Bovenaan de site is een zwarte menubalk zichtbaar. In deze balk zijn diverse mogelijkheden geplaatst, zoals e-mail en uitloggen. Binnenkort zal deze zwarte balk ook op Argeweb.nl zichtbaar zijn, zodat je daar direct diensten kunt beheren.

Major update
De huidige wijziging is de eerste grote wijziging richting het verbeteren van de Customer Site. Omdat er heel veel functies inzitten gaan we de komende maanden, stap voor stap, nog meer zaken verbeteren zodat diensten nog makkelijker te beheren zijn.

Feedback
We vinden het belangrijk dat je als klant tevreden bent met onze diensten en dus ook met de Customer Site. We staan daarom altijd open voor verbeteringen en klachten. Mocht je tevreden zijn met de wijziging staan we natuurlijk ook open voor complimenten!

 


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *