WordPress workshop

Wil je graag aan de slag met het maken van een eigen website maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Meld je dan nu aan voor de WordPress workshop!

WordPress workshopVoor wie?
De WordPress workshop is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met een CMS als WordPress maar die er wel graag mee aan de slag willen. De workshop is dus echt gericht op beginners en is speciaal voor Argeweb klanten.


Wat ga je er leren?

Tijdens de workshop zullen we ingaan op de basis van WordPress. Na de workshop weet je hoe WordPress in elkaar zit en kan je ermee aan de slag.

We behandelen onder andere:

  1. Het installeren van WordPress
  2. Thema’s. Een thema is het uiterlijk van de website. We bekijken diverse thema’s en proberen er een paar uit, waaronder ook responsive thema’s. Dit zijn thema’s waarmee je site er meteen goed uitziet op een mobiele telefoon!
  3. Plugins. Bij de plugins behandelen we het toevoegen van een contactformulier en het beter vindbaar maken van je website.
  4. Gebruikersrollen
  5. Pagina’s toevoegen
  6. Updates

Waar?
De workshop zal plaatsvinden op het kantoor van Argeweb aan Noordzee 10/D in Maassluis.

Wanneer?
De workshop zal gegeven worden op donderdag 6 juni 2013 om 20:00 uur.

Kosten?
Ter introductie is deze eerste workshop helemaal gratis! Het meenemen van een eigen laptop is gewenst maar niet verplicht.

Aanmelden!
Helaas is er geen plek meer in de workshop. Wil je graag meer weten over WordPress? Meld je dan aan via workshopargewebnl met in de mail je naam, klantnummer of domeinnaam en vermeld ook even wat je kennisniveau is van websites maken.

Let op! Vanwege het beperkte aantal plaatsen kunnen we helaas niet garanderen dat er voldoende plek is.


avatar

Over Tom van Leeuwen

Tom van Leeuwen is werkzaam als Commercieel Directeur bij Argeweb. Zijn passie voor e-commerce en hosting zet hij in om klanten een nog betere ervaring te bieden.Reacties zijn gesloten.