World Backup Day 2017: vergeet je niet te back-uppen?

Online Opslag - 27 maart 2017 - door Aksana Mikhalap

Op 31 maart is het weer tijd voor World Backup Day. Deze dag is in het leven geroepen om iedereen te herinneren hoe belangrijk het maken van een back-up¬†eigenlijk is. Tenzij je het niet erg vindt om al je bestanden te verliezen? ūüėČ It‚Äôs up to you!

Wat is een back-up precies?

Heb jij bestanden waar je veel waarde aan hecht en die je absoluut niet kwijt wilt? Denk aan familiefilmpjes of foto’s. Ook voor je werk is back-uppen belangrijk. Want al je harde werk wil je toch niet ineens kwijt zijn? Back-up is simpel gezegd gewoon een kopie van al je belangrijke bestanden.

Voordelen van back-up

Grootste voordeel van een back-up is dat je altijd beschikt over een kopie van je bestanden. Met online back-up worden je bestanden ook nog eens op een veilige plek opgeslagen en heb je altijd al je bestanden tot je beschikking.

Wist je dat 30% van de mensen geen back-up heeft? Bestanden verliezen gebeurt vaker dan je denkt. Er raken bijvoorbeeld per minuut 133 telefoons kwijt en 1 op de 10 computers raakt iedere maand ge√Įnfecteerd met een virus.

En wat gebeurt er met jouw belangrijke bestanden bij een crash, brand of diefstal? Better safe than sorry. Zorg er daarom voor dat er altijd een back-up is!

Wil je een back-up maken?

Met onze online back-up zijn je bestanden gegarandeerd altijd veilig. Je hebt voldoende opslag, automatische back-up en wij kunnen het ook nog eens snel en eenvoudig voor je installeren. Zo heb jij er geen omkijken meer naar!

Zweer jij plechtig dat je op 31 maart een back-up zal maken van al je belangrijke documenten en kostbare herinneringen? Leg de World Backup Day eed af op www.worldbackupday.com.

 Reacties zijn gesloten.