.CEO Domeinnaam registreren

69,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .CEO extensie. Wilt u een eigen .CEO domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .CEO domeinnaam?

Met een .CEO domeinnaam kunnen chief executive officers, oftewel directeuren, van elk bedrijf over de hele wereld hun eigen herkenbare webadres creëren; bijvoorbeeld uwbedrijfsnaam.ceo. In combinatie met een .CEO domeinnaam kunt u tevens een zakkelijk en uniek e-mailadres aanmaken; uwnaam@uwbedrijfsnaam.ceo.

De extensie is perfect voor elke CEO, ongeacht de grootte van het bedrijf of locatie en kan worden ingezet voor uiteenlopende doeleinden; voor het bijhouden van een blog of om samenwerkingsverbanden met andere bedrijven aan te gaan.

  • Perfect voor CEO's
  • Creeër een uniek webadres
  • Professionele uitstraling

Is uw .Ceo domeinnaam nog vrij?

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .ceo domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.

Verhuizen

Om een .ceo domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .ceo verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW