.City Domeinnaam registreren

24,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .city extensie. Wilt u een eigen .city domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .city domeinnaam?

Met een .city domeinnaam creëert u een uniek webadres waarmee onder andere bedrijven, toeristische organisaties en gemeenten haar doelgroep kan benaderen. Denk bijvoorbeeld aan de promotie van een event in een bepaalde stad. De domeinnaam is ook perfect voor bloggers die fan zijn van een bepaalde stad; bijvoorbeeld ilovenewyork.city. Kortom een .city domeinnaam kan breed worden ingezet en is ideaal voor iedereen die een website of blog wil creëren voor mensen van een bepaalde stad. Bedenk nu zelf uw eigen .city domeinnamen.

  • Interessant voor elke stad
  • Voor fans van een bepaalde stad
  • Diensten voor toerisme
  • etc.

Is uw .City domeinnaam nog vrij?

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .city domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Verhuizen

Om een .city domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .city verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.
Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW