.Computer domeinnaam registreren

24,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .computer extensie. Wilt u een eigen .computer domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .computer domeinnaam?

Tegenwoordig maakt iedereen bijna wel gebruik van een computer, op het werk of privé. De .computer extensie biedt de computer industrie een ideale domeinnaamruimte. Zo kunnen computer leveranciers een domeinnaam registreren met hun bedrijfsnaam, maar denk bijvoorbeeld ook aan computerreparatiebedrijven. De inzetmogelijkheden van een .computer domeinnaam zijn divers.

  • Voor de computer industrie
  • Internationale uitstraling

Is uw .Company domeinnaam nog vrij? Check het meteen!

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .computer domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.
Verhuizen

Om een .computer domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .computer verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW