.EMAIL Domeinnaam registreren

  • Voordelig tarief
  • Ideaal voor een mailadres
  • Professionele uitstraling

Wij scoren gemiddeld een 9,2

.EMAIL domeinnaam registeren

.EMAIL domeinnaam

De .EMAIL extensie is ideaal als uw bedrijf actief is met e-maildiensten. .EMAIL is een vrij nieuwe extensie dit sinds 2014 actief is. U onderscheid zich van de concurrenten door deze aparte extensie en heeft zo een streepje voor. U kunt hier direct controleren of u .email domeinnaam nog beschikbaar is.

Check of uw .EMAIL domeinnaam nog vrij is

Uw .EMAIL domeinnaam snel geregistreerd

Waarom kiezen voor een .email domeinnaam?

Waarom een .EMAIL domeinnaam?

Vandaag de dag zijn er wereldwijd miljoenen e-mailaccounts, en tal van providers en diensten die bijdragen aan communicatie via de mail. De .email extensie is perfect inzetbaar voor alle organisaties in de 'e-mail branche', welke bijvoorbeeld e-mail diensten aanbieden of e-mail software ontwikkelen.

Emailhosting op uw .email domeinnaam

.EMAIL domein en e-mailhosting

Na het registeren van een .EMAIL domein is het mogelijk om bijvoorbeeld e-maildiensten aan te bieden via Office 365. Binnen de customersite van Argeweb heeft u de beschikking over het DNS beheer waarmee u eenvoudig de DNS records kunt doorverwijzen naar Office 365. Op deze manier heeft u dus altijd een professionele maildienst met uw .email extensie.

redirect uw .email domein naar uw huidige website

Redirect naar uw website

Als u .EMAIL domein alleen gaat gebruiken voor uw maildiensten, is het ook mogelijk om de www.domeinnaam.email te verwijzen naar u uw huidige website. Wanneer uw klanten dan uw .email domeinnaam intypen in de browser wordt deze automatisch doorgestuurd naar uw hoofd domein. U kunt hiervoor gebruik maken van de gratis redirect service van Argeweb.

Veelgestelde vragen over een .EMAIL domeinnaam


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW