.Email Domeinnaam registreren

19,95 per jaar

Domeinnaam beschikbaar

Bij Argeweb bent u aan het juiste adres voor de nieuwe gTLD's, zo ook voor de .email extensie. Wilt u een eigen .email domeinnaam registreren? Check dan meteen of die nog vrij is.

Waarom een .email domeinnaam?

Vandaag de dag zijn er wereldwijd miljoenen e-mailaccounts, en tal van providers en diensten die bijdragen aan communicatie via de mail. De .email extensie is perfect inzetbaar voor alle organisaties in de 'e-mail branche', welke bijvoorbeeld e-mail diensten aanbieden of e-mail software ontwikkelen. Maar deze extensie heeft nog veel meer mogelijkheden, de extensie is namelijk vrij door iedereen te registreren. Dus wees creatief en registreer vandaag nog uw .email domeinnaam.

  • Breed inzetbaar
  • Internationaal bereik
  • Voordelig tarief

Is uw .Email domeinnaam nog vrij?

Eenvoudig registreren

Het registreren van een .email domeinnaam is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam. Vul uw gegevens in en wij registreren de domeinnaam. Een online procedure van enkele minuten.

Verhuizen

Om een .email domeinnaam te verhuizen is er een verhuistoken nodig. Deze verhuistoken kan alleen worden verstrekt door de provider waar de domeinnaam op dat moment staat geregistreerd. Als alles goed verloopt kan een .email verhuizing binnen 1 werkdag gerealiseerd worden.Website maken met een domeinnaam

De basis van een website begint met een goed idee en uiteraard een goede domeinnaam! Vervolgens kiest u de hosting die bij u past.

WordPress hosting

WordPress

Kies een template en maak in een handomdraai een mooie website en zet deze direct online.

WordPress hosting
Joomla webhosting

Joomla

Kies uit verschillende templates en maak eenvoudig uw eigen website.

Joomla Hosting
Magento hosting

Magento

Voor het hosten van uw eigen Magento Webshop.

Magento Hosting
VPS hosting

VPS

Voor het hosten van één of meerdere eigen gemaakte websites, volledig in eigen beheer.

VPS Hosting


1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW