Nu voor 19,95

.email domeinnaam registreren

Hieronder kan je eenvoudig je .email domeinnaam vastleggen

Voordelig tarief
Ideaal voor een mailadres
Professionele uitstraling
Kwalitatieve premium support
Domein met of zonder hosting

.email domeinnaam

Je hebt een bedrijf dat met meerdere vestigingen actief is in de Europese Unie? Dan is het registreren van een .email domeinnaam de uitkomst. Je kan met een .eu domein richten op één specifieke website en bent hierdoor dus niet gebonden aan verschillende landextensies zoals .nl, .be of .de. Daarnaast zijn er in tegenstelling tot de landextensies bij .eu nog vele goede namen beschikbaar. Een .eu domeinnaam registreren is zeer eenvoudig. Zoek een geschikte en beschikbare domeinnaam, vul je gegevens in en de rest van de domeinregistratie regelen wij. In een paar minuten is het geregeld.

Een .email domeinnaam registreren

Waarom een .email domeinnaam?

Waarom een .email domeinnaam?

Vandaag de dag zijn er wereldwijd miljoenen e-mailaccounts, en tal van providers en diensten die bijdragen aan communicatie via de mail. De .email extensie is perfect inzetbaar voor alle organisaties in de 'e-mail branche', welke bijvoorbeeld e-mail diensten aanbieden of e-mail software ontwikkelen.

.email domein en e-mailhosting

.email domein en e-mailhosting

Na het registeren van een .email domein is het mogelijk om bijvoorbeeld e-maildiensten aan te bieden via Office 365. Binnen de customersite van Argeweb heb je de beschikking over het DNS beheer waarmee je eenvoudig de DNS records kunt doorverwijzen naar Office 365. Op deze manier heb je dus altijd een professionele maildienst met je .email extensie.

Redirect naar je website

Redirect naar je website

Als u .email domein alleen gaat gebruiken voor uw maildiensten, is het ook mogelijk om de www.domeinnaam.email te verwijzen naar u uw huidige website. Wanneer uw klanten dan uw .email domeinnaam intypen in de browser wordt deze automatisch doorgestuurd naar uw hoofd domein. Je kunt hiervoor gebruik maken van de gratis redirect service van Argeweb.

Veelgestelde vragen

Ja! Er zijn verder geen voorwaarden verbonden aan het registeren, met uitzondering van het aantal tekens en het gebruik van vreemde tekens.

Ja! Je kunt eenvoudig met een autorisatiecode een domeinnaam richting ons verhuizen. De autorisatiecode vraag je op op bij de huidige provider.

De .email extensie wordt beheerd door Donuts Inc. Deze registry beheert voornamelijk nieuw uitgebrachte domeinextensies.

Je kunt je mail gemakkelijk scheiden van je website en bovendien geeft de .email extensie ook nog een professionele uitstraling op je reclame uitingen.