Goedkoop domeinnaam kopen

We snappen dat je niet direct de hoofdprijs wil betalen om je domeinnaam te kopen. Daarom hebben we aanbiedingen op populaire domeinextensies. Zo betaal je het eerste jaar voor een .nl domeinnaam slechts € 0,49 en voor een .com € 9,99 .

Domein kopen bij Argeweb

Voor domeinnamen kopen ben je bij Argeweb aan het juiste adres. We hebben meer dan 240.000 domeinen in beheer en zijn daarmee één van de grootste hosting providers van Nederland. Met meer dan 500 domeinextensies, voordelige prijzen en een servicedesk vol klantvriendelijke helpers, hebben we alles in huis om je blij te maken. Zit je nog bij een andere hosting provider? Breng dan je domeinnaam onder bij Argeweb door gratis je domeinnaam te verhuizen.

Veelgestelde vragen

De naam van je website is erg belangrijk. Het is je online visitekaartje wat duidelijk maakt wat je doet. Het is daarom aan te raden om een pakkende naam te bedenken die makkelijk te onthouden is. Lees bijvoorbeeld het artikel "Alle do’s en don’ts voor jouw perfecte domeinnaam“ om tot nieuwe ideeën te komen.

Een bezette domeinnaam is in beheer van iemand anders. De eigenaar kan je opzoeken via SIDN.nl en WHOIS.com om vervolgens een bod uit te brengen op het domein. Hou er rekening mee dat de kosten om over te kopen meestal hoger zijn dan de normale prijs. Als je de domeinnaam overgekocht hebt, kan je met de verhuiscode die je ontvangt van de andere partij, de domeinnaam naar Argeweb verhuizen.

Je kan bij Argeweb ook alleen een domeinnaam kopen zonder daar een andere dienst bij te nemen. Mocht je dus een goed idee hebben, koop dan die domeinnaam zodat niemand die naam meer kan kopen. Het domein staat veilig bij ons en klaar om gebruikt te worden wanneer je daar aan toe bent.