Exchange Online

Altijd en overal e-mail en agenda

Alles online

Met Exchange Online kunt u altijd en overal bij uw e-mail, agenda en contacten. Een voordeel van deze dienst is dat u niet meer hoeft te investeren in een eigen e-mailserver. U heeft met Exchange online een professionele e-mailoplossing voor uw bedrijf.

Uw e-mailboxen flexibel per maand afnemen

Exchange Online is verkrijgbaar als een zelfstandige service of als onderdeel van een Office 365 abonnement. Bij elk abonnement kunt u zelf flexibel per maand e-mailboxen aanmaken en verwijderen.

Voordelen Exchange

  • E-mail, agenda en contacten
  • Geen investering in een e-mailserver
  • Flexibel af te nemen e-mailboxen

Exchange Online in beeld
Overal toegang

Mis nooit meer belangrijke e-mail, want met Exchange Online heeft u overal toegang tot uw e-mailbox. Via smartphone, PC en de web interface.

Veilige e-mailboxen

Elke e-mailbox wordt met Exchange Online Protection beveiligd tegen malware en spam en beschikt over een standaard ingebouwde anti-virus controle.

Gedeelde agenda, contacten en taken

Door realtime synchronisatie heeft u altijd de juiste gegevens bij de hand en kunt u waar u ook bent bij uw agenda, contacten en taken.

Outlook Web App

Bekijk email en bijlagen direct in de browser via een interface die overeenkomt met het uiterlijk van het gebruikelijke Outlook-programma.

Tevredenheidsgarantie

Argeweb gelooft in de kwaliteit van haar dienstverlening en levert betrouwbare diensten. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over Exchange Online, dan kunt u binnen 30 dagen gebruikmaken van onze 100% tevredenheidsgarantie.
1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW