Groepenbeheer gebruiken via de Customer Site

Bekeken: 2250 keer - Laatste update: 15 Apr 2016, 14:37:28
Met het groepenbeheer kunt u een account rechten geven om bestanden te bekijken die in uw account staan.

Let op!:
U kunt het groepenbeheer niet gebruiken met een 5GB account.

Via Mijn Argeweb is het mogelijk om bestaande gebruikers die zijn aangemaakt toe te voegen aan een groep. Deze gebruikers dienen onder hetzelfde klantnummer te staan. 

Zodra u bent ingelogd op Mijn Argeweb kunt u gaan naar 'Beheren' en vervolgens 'Online Opslag'.

online opslag

Klik daarna op het account waar u de groep voor wenst toe te voegen.

Online Opslag

In het rechter menu kiest u voor 'Groepen / Delen'.

Online Opslag

Vul bij 'Groepsnaam' de gewenste groepsnaam in. U kunt uzelf toevoegen aan de groep of u kunt een andere account toevoegen. Dit account dient wel te bestaan onder uw klantennummer. Klik op 'Groep toevoegen' om de groep aan te maken.

Online Opslag

Als de groep is aangemaakt kunt u de groep aanpassen door op 'Groep bekijken' te drukken. Als u de groep wenst te verwijderen klikt u op 'Groep verwijderen'.

Online Opslag

Het is altijd mogelijk om gebruikers te verwijderen of toe te voegen aan de groep. Er dient minimaal één gebruiker te bestaan onder de groep. Als u alle gebruikers heeft toegevoegd kunt u zich aanmelden op de website https://www.databird.com/ met uw Online Opslag account. U dient zich aan te melden met het account waar u de groep onder heeft aan gemaakt. Om de rechten in te stellen dient u uw eigen account ook toe te voegen aan de groep. Dit kunt u doen door 'Add yourself to this groep' aan te klikken en op 'toevoegen' te klikken.


Zodra u bent aangemeld op de databird website kunt u een map aanmaken. Aan de rechterkant krijgt u een optie te zien als u de muis op de map laat staan. Zodra u een gedeelte van het account heeft ingevoerd zal deze al zichtbaar zijn. Klik op het account om de rechten hiervoor in te stellen.


Zodra u zich aanmeld met het account waar u de rechten voor heeft ingesteld, zal de map 'Shared' zichtbaar zijn. In de map kunt u bestanden plaatsen die voor het andere account ook zichtbaar is.


Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan gerust contact met ons op.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW