Handleiding om uw data te herstellen via de back-up client

Bekeken: 2387 keer - Laatste update: 09 Nov 2015, 09:23:59
Via deze handleiding kunt u bekijken hoe u via de Online back-up software uw data op uw systeem kunt terug plaatsen.

Om te beginnen met een herstel van uw data dient u eerst de Online back-up software te starten. Voordat er een herstel actie kan worden uitgevoerd moet er wel eerst een back-up hebben gelopen.

In het "Navigatie" menu kunt u via "Opties" onder het tabblad "Back-up maken en Herstellen" de map selecteren waar u de data wilt plaatsen op uw systeem.
Data herstellen optie
Als u de software heeft opgestart gaat u in het "Navigatie" menu naar "Herstel Data". Hier kunt u via het "+" teken de mappen uitvouwen en zo de mappen of losse bestanden selecteren die u wilt herstellen. U kunt meerdere bestanden selecteren door de CTRL toets ingedrukt te houden. Als u de bestanden heeft geselecteerd die u wilt herstellen drukt u op de knop "Herstel";
Selecteren bestanden

Wanneer u voor de knop "Herstel" heeft gekozen kunt u meerdere opties selecteren om uw herstel uit te voeren. U kunt ervoor kiezen om de "Nieuwste versie" te herstellen of een versie van een bepaalde datum. U kunt onder "Locatie" een andere map selecteren waar u de data wilt opslaan. Zodra u op "Nu Starten" drukt zal de herstel data starten.

Nieuwste versie herstel
Oudere versie selecteren

Stel al uw bestanden veilig met Online Back-up.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW