Handleiding voor het verwijderen van data via de back-up client


Bekeken: 2090 keer
Laatste update: 09 Nov 2015, 09:25:35
Via de Online back-up cliŽnt kunt u ook uw data verwijderen. Om de data te verwijderen dient u eerst de Online back-up cliŽnt te starten.

Als u in het "Navigatie" menu gaat naar "Herstel Data" kunt u de map of bestanden opzoeken en verwijderen. Zodra u de juiste map of bestand heeft geselecteerd drukt u op de knop "Meer...". Hieronder kiest u voor 'Verwijder'.

LET OP: Zodra u de data verwijderd kan deze met de herstel functie niet meer worden teruggeplaatst.

Data verwijderen



Stel al uw bestanden veilig met Online Back-up.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2016 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW