Installatie Online Backup software op de Mac

Bekeken: 1382 keer - Laatste update: 09 Nov 2015, 09:26:39
In dit artikel kunt u lezen hoe de Online back-up software op uw Mac kan worden ge´nstalleerd.

1. Download eerst de software.
2. Zodra u de software heeft gedownload kan er begonnen worden met de installatie van de software. Open de software die u heeft gedownload. Klik op de knop 'Ga door'.
Introductie
3. De release notes kunt u bekijken en accepteren door op de knop 'Ga door' te klikken.
Leesmij
4. De softwarelicentieovereenkomst kunt u ook accepteren door op de 'Ga door' te klikken.
Licentie
5. Geef uw akkoord voor de voorwaarden van de softwarelicentieovereenkomst. Klik op 'Akkoord'.
Softwarelicentieovereenkomst
6. Het is mogelijk om de locatie aan te passen waar u de software wenst te installeren op uw systeem. Dit kunt u aanpassen door op 'Wijzig locatie voor installatie te klikken'. Als u de locatie niet wenst aan te passen klikt u op 'Installeer'. De software zal nu worden ge´nstalleerd op uw systeem.
Installatietype
7. Als de installatie is voltooid zal u het volgende scherm te zien krijgen. Druk op 'Sluit' en start de software op via uw programma's.
Voltooid
8. Bij het opstarten van de software is het mogelijk dat u een melding krijgt dat er een bepaalde versie van Java nodig is om de Online Backup software te openen. Installeer de update van Java op uw systeem.
Java update mac
9. Als de update van Java is uitgevoerd wordt de software gestart. Klik op 'Volgende' om uw gebruikersgegevens in te voeren.
Start software mac
10. Er zal nu worden gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Volgende'.
Gegevens software mac
11. Om de bestanden te beveiligen dient er een encryptiesleutel te worden opgegeven. Het is ook mogelijk om een geheugensteun in te voeren voor als u het wachtwoord niet meer weer. Het is wel aan te raden om dit wachtwoord te noteren. U heeft dit wachtwoord namelijk altijd nodig als u de software in de toekomst opnieuw wenst in te stellen. Dit kan bijvoorbeeld worden ingesteld op een ander systeem om gegevens terug te halen. Zodra u de gegevens heeft ingevoerd  klikt u op 'Volgende'.
Encryptiesleutel mac
12. De software is nu op uw systeem geinstalleerd. Klik op 'Voltooien' om de installatie af te sluiten. Start de software op. U kunt nu een back-up taak aanmaken via de software en van de bestanden die u heeft geselecteerd een back-up te maken.
Installatie voltooid mac


Stel al uw bestanden veilig met Online Back-up.

Woordenlijst

De woordenlijst is een alfabetisch gerangschikte lijst met technische termen die in de artikelen voorkomen.

1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW