Missie en Visie

alles online - altijd online

Missie

"De meest aanbevolen hostingprovider van Nederland."

Visie

Wanneer de identiteit van mensen en bedrijven meer verschuift naar het internet zien we dat het internet een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Het internet maakt het mogelijk om dezelfde bestanden, relaties en applicaties wereldwijd te bereiken, op het moment dat zij dat willen, op de plek waar zij op dat moment zijn en met wie ze op dat moment zijn. Online is het centrale woord. Argeweb onderkent deze beweging niet alleen, ze werkt er actief aan mee met al haar diensten. Argeweb voorziet dat deze beweging zich in de toekomst alleen maar verder ontwikkelt en moet als vooruitstrevende hostingprovider hier een belangrijke rol in spelen. Een hostingprovider die het concept "hosting" steeds breder inzet. Daarnaast wordt ook het maatschappelijk belang van een onderneming steeds belangrijker en door het virtualiseren van haar eigen omgevingen en de oplossingen voor klanten zorgt Argeweb voor een groener datacenter.

Motivatie

Met de slogan "alles online - altijd online" laat Argeweb zowel haar missie als haar visie zien. Alles online geeft aan dat alle software op de thuiscomputer en in het kantoornetwerk naar het internet zal worden verplaatst. Eenmalige licenties zijn verleden tijd en met de online diensten kunnen bedrijven schaalbaar, efficiënt, snel en zonder hoge eenmalige kosten direct aan de slag. Het deel altijd online geeft de missie van Argeweb aan. Argeweb doet er alles aan om de beschikbaarheid van deze diensten te optimaliseren en Argeweb streeft naar een 24x7x365 uptime van haar diensten. Uiteraard plaatst Argeweb nu en in de toekomst bij de levering van deze diensten de klant altijd centraal.

Argeweb is begonnen met het hosten van websites, maar is de afgelopen jaar steeds actiever geworden in het faciliteren van een complete online kantoor- of thuisomgeving. Waar niet alleen hosted e-mailoplossingen en applicaties, maar ook online opslag en het via internet bestanden delen centraal staan. Dit plaatje kan door Argeweb compleet worden gemaakt door ook de huidige softwarepakketten van een onderneming in het datacenter te plaatsen zoals pakketten voor financiën en relatiebeheer.

In een wereld waarbij de lokale software en diensten verplaatsen naar het internet wil Argeweb deze diensten aanbieden voor gebruikers waar schaalbaarheid, betrouwbaarheid en efficiency centraal staan.


Argeweb

  • Uitstekende support
  • Meer dan 16 jaar ervaring
  • 200.000 domeinen in beheer
  • ISO gecertificeerd
1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW