VPS Hosting

  • Tot wel 48GB RAM
  • Enterprise SSD
  • HP Bladeservers

Actie! pro server van €24,95 nu voor €1,00 voor de eerste maand. Actie loopt t/m 31 januari 2019

VPS hosting direct beschikbaar

Direct beschikbaar

Ruime keuze uit onze voorgeïnstalleerde templates, welke direct beschikbaar zijn voor gebruik.

snelle VPS SSD opslag en zware RAID controllers

Supersnel

SSD opslag, voorzien van zware RAID controllers en de meest recente Intel Xeon CPU's.

A-klasse HP bladeservers virtual private server

Uitstekende kwaliteit

Opgebouwd uit A-klasse HP bladeservers. Argeweb is ISO 9001 en 27001 gecertificeerd.

De ideale VPS

In samenwerking met de Tweakers community hebben wij de ideale Virtual Private Server ontwikkeld. Meer dan 1000 gebruikers hebben deelgenomen aan ons onderzoek om hun voorkeur aan te geven hoe de ideale webserver image er uit zou moeten zien. Op basis van de resultaten zijn de drie best mogelijke configuraties gemaakt en op de markt gebracht:

  • Ubuntu 16.04 + LEMP + Memcached + IPtables
  • Ubuntu 16.04
  • CentOS 7 + DirectAdmin + NGINX/Apache

Probeer nu

Ideale VPS

Extra specificatiesOnbeperkt MySQL

Hyper-V

Windows en Linux

PHP

Eigen IP adres

SSH toegang

Cronjobs

Root toegang

AMS-IX

Datacenters in NL

HP Enterprise

SSD opslag

Onbeperkt dataverkeer

ISO 9001 en 27001

High performance VPS hosting

Argeweb biedt virtual private servers op een krachtig platform opgebouwd uit hoogwaardige HP servers, waarop u zelf websites kunt hosten.

Control Panel

Optioneel kunt u een voorgeïnstalleerd control panel meebestellen, waarmee u gemakkelijk zelf de server kunt beheren. Plesk en DirectAdmin behoren tot de mogelijkheden.

Extra IP adres

Voor bepaalde toepassingen meerdere IP-adressen nodig? Vraag tot maximaal 10 extra IP-adressen aan voor uw server. Dit kost €0,95 per IP-adres.

Back-up

Ook kunt u een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw server. Zo kunt u, indien nodig, de gehele geback-upte omgeving terug laten zetten.

Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot. Dit is een momentopname van de bestanden die op dat moment op de server staan. Handig wanneer u nieuwe software, patches of upgrades heeft geïnstalleerd en terug wilt naar die momentopname.

Besturingssystemen en Control Panels

Windows VPS

Windows Server

Samenstellen Windows
onbeperkt dataverkeer bij vps hosting

Onbeperkt dataverkeer

Op al onze virtual private servers heeft u onbeperkt dataverkeer. Er is wel een Fair Use Policy van toepassing op het verbruik.

console toegang

Console toegang

Via console toegang heeft u, met two-factor authentication, altijd en direct toegang tot uw servers.

Private Network

Gratis private network

Creëer gratis uw eigen private network, zo kunt u zonder zorgen virtual private servers met elkaar verbinden via een VLAN.

Wat klanten vinden van onze VPS Hosting

Van alle vergelijkingssites scoren wij gemiddeld een 9,2 op basis van 735 ervaringen.

Veelgestelde vragen


Een VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop een besturingssysteem (Windows of Linux) geïnstalleerd kan worden. Deze draait op een fysieke server die geschikt is voor virtualisatie. Deze fysieke servers hebben erg veel rekenkracht en geheugen om virtuele machines te kunnen draaien.

Een snapshot maakt u voordat u wijzigingen aanbrengt op uw VPS. Dit kan bijvoorbeeld een update zijn van Apache of PHP. Mocht het fout gaan dan kunt u de snapshot, die u heeft gemaakt herstellen. Door het terugplaatsen van de snapshot is uw VPS precies hetzelfde als op het moment dat de snapshot is gemaakt.

Een Argeweb Cloud VPS kan opnieuw geïnstalleerd worden (een schone installatie) middels de redeploy functie. Middels deze functie kunt u ook een redeploy doen met een ander besturingssysteem.

VPS redeploy

Bij webhosting (shared hosting) draait uw website op een gedeelde server. Alle websites die op deze server staan maken gezamenlijk gebruik van dezelfde servercapaciteit. Bij VPS hosting krijgt u een bepaald gedeelte van de server-capaciteit tot uw beschikking. Het voordeel hiervan is dat uw website niets hoeft te verdelen en dat de prestatie van uw website niet kan worden beïnvloed door websites van andere klanten. Dit is bij webhosting wel het geval.

Naast de manier waarop de servercapaciteiten van de server worden verdeeld is er nog een belangrijk verschil. Met VPS hosting krijgt u volledige controle over de virtuele server, waardoor deze net zo flexibel is als een fysieke server. U heeft de vrijheid om voor een bepaald VPS besturingssysteem te kiezen dat u wilt draaien, alsook welke software u hierop installeert. Tevens kunt u op een VPS meerdere eigen websites hosten.

U kiest voor VPS hosting als u een website heeft met veel bezoekers, denk hierbij aan een zakelijke website, webshop of goedlopende blog. In deze gevallen moet uw website te allen tijde goed en snel bereikbaar blijven. Heeft u niet zoveel verkeer en wilt u minder betalen voor het hosten van uw website? Dan is webhosting een goed alternatief.

U kunt verschillende VPS-en afnemen bij Argeweb. Het verschil bij de VPS-en zit hem in de hoeveelheid geheugen, de opslagruimte en het aantal cores. Afhankelijk van uw project cq. werkzaamheden kiest u de VPS die het beste bij uw wensen past en genoeg resources biedt.

VPS vergelijken

Bij het bestellen kunt u een besturingssysteem en control panel kiezen. Binnen dit control panel (Plesk of DirectAdmin) kunt u verschillende mogelijkheden qua veiligheid implementeren. Bij DirectAdmin is het bijvoorbeeld mogelijk om een Firewall te installeren om zo ongewenste inlogpogingen te blokkeren. Uw VPS draait op HP blade servers waardoor wij een goede betrouwbaarheid kunnen realiseren.

Onze VPSen worden standaard met besturingssysteem en control panel opgeleverd. U kunt via SSH installaties doen op de server, denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van functies of programma’s.

U kunt aanvullend een back-up mee bestellen, deze back-ups worden automatisch elke nacht gemaakt. Indien er zich een probleem voordoet met de VPS, kan onze servicedesk voor u de back-up herstellen.

Standaard wordt 1 IP adres meegeleverd. U kunt uitbreiden tot maximaal 10 IP adressen. Uw eerste IP adres is inbegrepen bij de server. Voor een aanvullend IP adres betaalt u € 3,95.

U kunt op uw server kiezen voor twee control panels; Directadmin of Plesk. U kunt binnen deze control panels het verbruik zien. U ziet bijvoorbeeld hoeveel opslagruimte uw VPS nog over heeft of hoeveel dataverkeer er verbruikt wordt. Ook kunt u per gebruiker het verbruik aflezen.

Uw virtuele server is gemakkelijk uit te breiden in het geval dat u opslag tekort komt. U kunt contact opnemen met onze servicedesk voor het uitbreiden van bijvoorbeeld schijfruimte of geheugen.

Argeweb host de data van uw server alleen op Nederlandse bodem. Onze datacenters staan in Amsterdam en Schiphol Rijk. Lees hier meer over onze infrastructuur.

Wij gaan er natuurlijk van uit dat uw server nooit onbereikbaar is, echter kan dit wel eens voorkomen. Een voorbeeld; u heeft een grote actie opgezet waardoor er veel verkeer naar uw website wordt geleid en waardoor deze uit het geheugen loopt. Wanneer dit gebeurt of bij andere problemen, kunt u het beste contact opnemen met onze servicedesk. U kunt deze gratis bereiken via het telefoonnummer: 0800 932 46 78. Onze supportmedewerkers kunnen precies zien waar het hoge verbruik vandaan komt en u direct helpen. Via de customer site is het ook mogelijk om zelf uw server gemakkelijk opnieuw op te starten.

Onze servers worden aangeboden met onbeperkt dataverkeer, hier is echter wel een fair use policy van toepassing. Bij excessief verbruikt nemen wij contact met u op om tot een passende oplossing te komen.

Net als uw PC dient een VPS ook regelmatig te worden bijgewerkt. Het updaten van de verschillende software componenten kan via de command line. U maakt dan gebruik van het commando ‘yum update’ Meer informatie kunt u hier vinden. Wanneer u Directadmin als control panel gebruikt, dan kunt u de Custom Build plugin installeren. Deze plugin houdt uw DirectAdmin VPS altijd up-to-date.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


Tevredenheidsgarantie

Argeweb gelooft in de kwaliteit van haar dienstverlening en levert krachtige virtual private servers. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw server, dan bieden wij u binnen 30 dagen een duidelijke 100% tevredenheidsgarantie.

VPS Samenstellen

Al vanaf €1,00 voor de eerste maand

Samenstellen
1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW