Besturingssystemen VPS

Aan de slag met een voorgeinstalleerd template

  • Windows of Linux VPS
  • Configureer naar eigen wens
  • Optioneel een control panel
Configureer

Kant en klare templates

De meest populaire besturingssystemen bieden wij als kant en klaar template voor uw Virtuele Private Server. U kunt uw VPS zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor de open source distro's van Linux of ga voor de Windows Server.

Windows Server

Windows Server

Wilt u een Windows VPS? Dan kunt u kiezen uit Windows Server 2008 R2, 2012 R2 en 2016.

Configureer

Windows VPS

Ubuntu

Ubuntu Server is een zeer stabiel en veilig besturingssysteem. U kunt kiezen uit Ubuntu 14.04 en 16.04.

Configureer

Ubuntu VPS

CentOS VPS

CentOS

CentOS is zeer stabiel en daardoor perfect inzetbaar voor webservers, mailservers en applicaties. Kies uit versie 6 en 7.

Configureer

CentOS VPS

Debian VPS

Debian

U kunt kiezen voor Debian versie 7.0 en 8.0. Debian levert uitstekende prestaties met laag geheugengebruik.

Configureer

Debian VPS

Verschillende besturingssystemen

Bij Argeweb kunt u kiezen uit verschillende besturingssystemen voor uw VPS. Zo hebben wij voorgeïnstalleerde Windows en Linux templates, welke direct beschikbaar zijn voor gebruik.

Flexibel met redeploy

Het is mogelijk om zelf, op elk gewenst moment, gemakkelijk over te schakelen op een ander besturingssysteem. U zet met de redeploy optie uw VPS in een handomdraai over naar het door u gewenste besturingssysteem.

Tevredenheidsgarantie

Argeweb gelooft in de kwaliteit van haar dienstverlening en levert betrouwbare webhosting. Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw VPS, dan bieden wij u binnen 30 dagen een duidelijke 100% tevredenheidsgarantie.

Verschillende varianten

U kunt kiezen uit 6 verschillende VPS-en. Van Entry 75GB tot aan een Heavy 32 VPS 1000GB schijfruimte. Bekijk hier alle specificaties.

Optioneel met control panel

Optioneel kunt u bij uw VPS een voorgeïnstalleerd control panel bestellen, waarmee u gemakkelijk zelf de server kunt beheren. Plesk en DirectAdmin behoren tot de mogelijkheden.

Back-up

Aan uw VPS kunt u tevens optioneel een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw VPS. Indien nodig kunt u deze back-up terug laten zetten in uw omgeving.

Hardware

De VPS-en van Argeweb zijn opgebouwd uit state-of-the-art HP servers. Deze servers staan verdeeld over drie datacenter locaties in Nederland.

High Performance VPS Hosting

Argeweb biedt virtual private servers op een krachtig platform opgebouwd uit hoogwaardige HP servers. Op deze VPS servers kunt u zelf websites hosten in eigen beheer. Zijn de standaard pakketten niet sterk genoeg? De Heavy VPSen van Argeweb zijn speciaal ontwikkeld voor de geavanceerde gebruiker en is perfect inzetbaar voor veeleisende en drukbezochte websites en voor zwaardere applicatie- en database servers.

Vandaag nog aan de slag!

Configureer vandaag nog naar eigen wens uw VPS.

Argeweb Cloud VPS

al vanaf 1,00 1e maand

Bestellen
1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW