Heavy VPS

Voor nog meer performance!

Configureer

Heavy VPS

De Heavy VPS van Argeweb is speciaal ontwikkeld voor de geavanceerde gebruiker en is perfect inzetbaar voor veeleisende en drukbezochte websites en voor zwaardere applicatie- en database servers.

Performance

De Heavy VPS is op basis van het betrouwbare Argeweb Cloud platform en biedt u meer werkgeheugen, meer processoren, meer opslagcapaciteit en meer dataverkeer voor een nog betere performance.

Software

U kunt uw VPS geleverd krijgen met verschillende besturingssystemen: CentOS, Ubuntu, Debian en Windows Server 2008 en 2012 R2.

Control Panel

Optioneel kunt u uw VPS geleverd krijgen met een control panel, waarmee u gemakkelijk zelf de server kunt beheren. Plesk en DirectAdmin behoren tot de mogelijkheden.

Hardware

De VPS-en zijn opgebouwd uit state-of-the-art HP servers welke, op Nederlandse bodem, verdeeld staan over 3 datacenter locaties.

Hyper-V

Alle VPS-en zijn op basis van de virtualisatietechnologie Hyper-V 2012. Iedere Hyper-V VPS is voorzien van zware RAID controllers met 2GB cache die door een flash oplossing wordt opgevangen. Dit komt de performance ten goede.

Back-up

Bij uw VPS kunt u optioneel een back-up toevoegen, wij maken dan dagelijks en automatisch een back-up van uw VPS. Zo loopt u nooit meer het risico op dataverlies.

Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot, momentopname, van uw VPS. Mocht u van plan zijn om nieuwe software, patches of upgrades te installeren, dan kunt u, indien nodig, op een later tijdstip teruggaan naar die momentopname.

Ervaringen met Argeweb
Klanten beoordelen Argeweb met 4.7 van de 5 sterren, o.b.v. 62 ervaringen.

1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW