PrestaShop hosting

Supersnelle SSD webhosting

  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Open Source (Gratis)
  • Uitgebreide SEO mogelijkheden
Bestellen

PrestaShop Webhosting Pakketten

Er zijn meerdere open source webwinkel pakketten voorhanden. Naast Magento en WooCommerce is PrestaShop hier een goed voorbeeld van. PrestaShop kenmerkt zich door het gebruiksgemak, je kan eenvoudig een thema installeren en deze aanpassen aan je eigen wensen. Daarnaast heeft PrestaShop ook een uitgebreide verzameling met verschillende modules om functies toe te voegen aan je webshop. In combinatie met onze snelle webhosting pakketten geeft PrestaShop je de basis voor succes.

Wat zijn de mogelijkheden met PrestaShop?

PrestaShop heeft bijna alles in huis. U heeft bij binnenkomst in het beheergedeelte een uitgebreid overzicht aan statistieken van uw webwinkel. Zo kunt u het aantal sales zien en kunt u gemakkelijk producten toevoegen of bewerken. Heeft u een uitgebreid assortiment aan artikelen? Doormiddel van een CSV bestand kunt u automatisch een complete lijst aan artikelen inladen. Ook heeft u de mogelijkheid met PrestaShop om een automatische update van een artikelbestand te configureren, zo kunt u bijvoorbeeld een koppeling maken naar u leverancier en heeft u geen omkijken naar de voorraden of het toevoegen van nieuwe producten. Deze manier wordt ook wel 'dropshipping' genoemd.

PrestaShop hosting

Binnen PrestaShop heeft u ook geen omkijken meer naar de facturatie. U kunt gemakkelijk facturen uitprinten of creditnota's maken. Heeft u een betaalmethode geconfigureerd en is de betaling succesvol verlopen, dan krijgt de klant automatisch een factuur uit de PrestaShop webshop.

PrestaShop blinkt ook uit het voorraadbeheer, zo is er een uitgebreid systeem waarin uw overzichtelijk de voorraadstatus kunt bekijken en in één oogopslag kunt zien wat er bijbesteld dient te worden.

PrestaShop hosting

Snelle PrestaShop hosting

Voor scherpe maandprijzen bieden wij PrestaShop hosting aan, u heeft voor uw PrestaShop snelle webhosting op SSD schijven. Bij een webwinkel is de snelheid een zeer belangrijk punt, een langzame webshop zorgt voor lagere conversie. Onze webhostingpakketten zijn allemaal geoptimaliseerd voor zeer snelle laadtijd. Een snelle laadtijd voor een PrestaShop webshop komt ook de SEO positie in Google ten goede.

Binnen uw webhostingpakket bij Argeweb kunt u ook gebruik maken van de zogenaamde CMS installatietool. Hiermee kunt u slechts binnen een paar klikken uw PrestaShop webshop opzetten. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde gegevens in te voeren en binnen enkele minuten staat de webshop kant en klaar op uw domein. U bespaart zo een hoop tijd en kunt hierdoor snelle starten met het inrichten van de webshop of werken aan het design.

Veelgestelde vragen


Het PrestaShop CMS is open source, hierdoor kunt u dit gratis downloaden en installeren. Ontwikkelaars over de hele wereld werken aan dit systeem. Voor PrestaShop worden regelmatig nieuwe functies en beveligingsupdates uitgebracht.

Argeweb heeft de keuze uit een standaard, plus en compleet pakket. Bent u een beginnende webshop dan heeft u aan het standaard pakket voldoende. Het plus pakket is van toepassing indien u vele bezoekers heeft en een wat uitgebreider artikelbestand. Het compleet pakket is aan te raden bij een uitgebreid artikelenbestand van een leverancier met duizenden producten.

PrestaShop heeft de mogelijkheid om een multishop te maken. Hiermee kunt u meerdere webwinkels runnen onder een centraal voorraad en ordersysteem. Het gemeenschappelijk beheren van producten voor de diverse webshops, behoort ook tot deze mogelijkheid. Voor de verschillende webshops kunt u ook aparte thema’s installeren.

Jazeker! U kunt vrij eenvoudig meerdere talen installeren in uw PrestaShop webshop. PrestaShop biedt ook de functionaliteit om het land van herkomst van de gebruiker te detecteren, hierdoor heeft een bezoeker uit het buitenland direct de shop in de juiste taal. Ook kunt u werken met verschillende valuta. In tegenstelling tot andere e-commerce platformen is het bij PrestaShop zeer eenvoudig om meerdere talen in te stellen.

PrestaShop heeft vele opties om combinaties te maken. Veel gebruikte combinaties zijn bijvoorbeeld kleur of afmeting. U kunt per combinatie ook aangeven of er een verschil in prijs zit.

Bij PrestaShop zijn SEO modules standaard ingebouwd. Uw producten worden door de structurele categorieopbouw snel gevonden. Binnen de product catalogus kunt u voor elk product een eigen meta titel, metabeschrijving en zoekmachine vriendelijke url aanmaken.

U kunt in PrestaShop met een paar klikken SSL activeren. SSL dient wel op uw hostingpakket actief te zijn. Voor meer informatie over SSL, kunt u terecht op ons SSL certificaat bestellen pagina.

Argeweb maakt dagelijkse back-ups van uw webhostingpakket. Mocht u er bijvoorbeeld bij een update iets mis gaan met uw webwinkel dan kunnen wij een back-up van de vorige dag terugzetten.

Onze professionele servicedesk heeft ruime ervaring met PrestaShop hosting en kan u snel en doelgericht helpen bij de opzet van uw PrestaShop webwinkel. Neem contact op via: 0800-9324678.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW