Voordelen Argeweb

Waarom webhosting bij Argeweb

Optimale webhosting

Argeweb zorgt dat uw website altijd bereikbaar is. Zo weet u zeker dat uw potentiële klanten en bezoekers een goede eerste indruk krijgen.

Wat maakt Argeweb een kwaliteit provider?

Argeweb is dé aanbevolen hostingprovider voor domeinregistratie, website -en e-mailhosting, online opslag en hoogwaardige virtual private servers. Met meer dan 16 jaar ervaring weten wij als geen ander wat het belangrijkste is voor uw website en hoe u hier optimaal van kunt profiteren. Service & kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

  • Servicedesk voor al uw vragen
  • Snelheid, service en betrouwbaarheid
  • Altijd een snelle en bereikbare website

Prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Argeweb krijgt u een compleet en optimaal webhosting pakket voor uw website tegen een aantrekkelijk prijs. U heeft al een webhosting pakket voor maar €2,95 per maand inclusief een professioneel e-mailadres, spamfilter en antivirus. Daarnaast krijgt u onder andere een gratis domeinnaam, veel opslagruimte en de script installer waarmee u bijvoorbeeld een WordPress webhosting of Joomla site opzet.

Betrouwbaarheid

Webhosting van Argeweb is betrouwbaar, snel en stabiel. Wij hosten uw website op state-of-the-art HP servers in verschillende Nederlandse datacenters met dubbel uitgevoerde internetverbindingen en beheren 24/7 onze eigen infrastructuur geheel zelf.

Snelheid

Snelheid is en blijft een belangrijke factor voor een succesvolle website. Ons webhosting platform is uitgerust met FusionIO kaarten voor de database wat zorgt voor een razendsnelle website. Daarnaast hebben we een supersnelle verbinding naar het internet en rechtstreekse verbinding naar alle grote providers in Nederland en Europa.

Uitgebreide webhosting

Webhosting van Argeweb is zeer utgebreid en eevoudig te beheren, zo krijgt u onder andere uw eigen controlpanel en gratis tools om zelf u website, blog of webshop te bouwen. Vele webtalen zijn mogelijk (html, php, asp.net, cgi, ssi, etc.), u kan kiezen uit Windows Hosting of Linux Hosting en u krijgt de beschikking over email faciliteiten, spamfilter en webmail.

100% tevredenheidsgarantie
Meer dan 16 jaar ervaring
Uitstekende support
1999-2017 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW