Webhosting platformen

Kies voor Linux of Windows

Linux en Windows hosting

U heeft als klant van Argeweb de keus uit 2 type webhosting platformen. Argeweb levert Linux hosting en windows hosting voor dezelfde prijs en u kunt als klant altijd een switch maken naar de verschillende platformen. Voor de meeste klanten maakt dit geen verschil en wordt het hostingpakket op de standaard van Argeweb aangemaakt.

Wat is het verschil?

Een groot verschil tussen de twee platformen is dat er bij Microsoft Windows hosting ondersteuning is voor meer ontwikkelplatformen. Naast PHP, wat op alle platformen draait, bieden de Microsoft Windows platformen ondersteuning voor ASP (Visual Basic), .Net (C#, VB.Net) en Frontpage Server Extensies.

Voordelen webhosting bij Argeweb

  • Keuze uit Linux en Windows
  • Verschillende versies
  • Dubbel uitgevoerd

Keuze uit verschillende versies

Binnen Linux en Windows geeft Argeweb de klanten ook de keuze voor verschillende versies. Zo kunnen klanten bij de lancering van een nieuwe Windows versie kosteloos migreren naar de nieuwste versie of gebruik blijven maken van de oudere versie. Ook binnen Linux geeft Argeweb vaak de keuze tussen verschillende versies van PHP en MySQL. Argeweb heeft altijd de nieuwste versie beschikbaar, maar dringt dit niet meteen automatisch op. De keuze is aan u.

Dubbel uitgevoerde platformen

Om de beschikbaarheid van uw website te kunnen garanderen zijn beide platformen dubbel uitgevoerd. In alle gevallen worden de websites gehost op redundante clusters met failover mogelijkheden naar andere machines. Dit zorgt er voor dat uw website altijd online is. Op Linux en op Windows.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW