Een eigen website beginnen

Alles online

Het belangrijkste dat u moet regelen wanneer u een website wilt beginnen is de hosting. Bij Argeweb huurt u schijfruimte op internet om uw website te publiceren. U krijgt uw eigen domeinnaam met bijbehorende e-mailadressen (uwkeuze@uwdomein.nl). En wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website.

De meest eenvoudige manier om een website te onderhouden zonder veel technische kennis is met behulp van een Content Management Systeem (CMS). Simpel gezegd kunt u dan platte tekst invoeren, die vervolgens automatisch in het design van de website wordt geplaatst.

Met welk CMS een website beginnen?

Welk CMS voor u geschikt is, is vooral afhankelijk van wat u met uw website wilt doen. Wilt u een blog beginnen of een kleine website die snel online moet zijn, dan is Wordpress de keuze voor u. Voor een grote uitgebreide website met veel content en een strakke structuur is Joomla! een beter optie. Ook wanneer u de website later wilt uitbreiden met een webshop. Daarnaast is er Drupal, dat sitebouwers meer vrijheid geeft, maar waarvoor u ook meer technische kennis nodig heeft.Waarom kiezen voor Argeweb?

Argeweb staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Meerdere locaties en verbindingen en dubbel uitgevoerde systemen zorgen dat uw website altijd online is. En onze helpdesk staat altijd direct voor uw klaar. E-mails beantwoorden wij gegarandeerd binnen één uur.

Website beginnen? Waar u aan moet denken

  • Domeinnaam
  • Webhosting
  • CMS systeem zoals WordPress en Joomla
1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW