E-mail

Win een Windows Phone

Ter promotie van de lancering van Hosted Exchange, SharePoint en Lync 2013 verloten we één Windows Phone Nokia Lumia 520 onder alle bestellingen. Bestel nu een van deze diensten en maak tot en met 11 oktober 2013 kans op de Windows Phone.

Win en werk nog handiger met uw bestelling
Met de Windows Phone kun je eenvoudig en overal gebruik maken van Exchange, SharePoint en Lync 2013. Zo heb je inzicht in je e-mail en takenlijst en kun je snel even wat navragen aan collega’s via de chat.

Apps voor de Nokia Lumnia 520
Naast de naadloze integratie van Exchange 2013 met deze Windows Phone kun je ook gebruik maken van handige apps voor SharePoint en Lync, deze zijn te vinden in de Windows phone store.

Actievoorwaarde
Argeweb verloot een Nokia Lumia 520 onder alle Hosted Exchange, SharePoint en Lync 2013 bestellingen die tussen 9 augustus en 11 oktober 2013 zijn geplaatst.
De actie geldt niet voor bestellingen die na afloop van deze datum bij Argeweb zijn binnengekomen. Met de winnaar zal uiterlijk 16 oktober persoonlijk contact worden opgenomen.

Bestel Hosted Exchange met ons actietarief!

Share
Published by
Elmer Lijst

Recent Posts

Wat is webhosting nou precies?

Wat is webhosting? Kort gezegd, hosting is het huren van een stukje opslagruimte op het internet dat wordt gebruikt voor…

10 redenen voor Windows op je VPS

Als je een VPS wil, moet je allereerst bepalen welk besturingssysteem je erop wil draaien. In de praktijk is de…

8 tips voor Windows Server 2016

Met een standaard installatie van Windows Server 2016 op je VPS heb je een goed draaiend systeem, waar je meteen…

Handige software voor je Windows VPS

Microsoft levert allerlei software om het werk lichter te maken. Voor meer specifieke zaken zijn er daarnaast tal van handige…

5 redenen voor een voorjaarsschoonmaak van jouw apparaat

Wanneer een apparaat trager wordt, denken we vaak aan het kopen van een nieuw apparaat. Soms hoef je alleen maar…

5 snelle en makkelijke manieren om identiteitsdiefstal te voorkomen

De diefstal van persoonlijke informatie kan kostbaar en stressvol zijn. In dit blog vertellen we hoe je de persoonlijke en…