Win een Windows Phone

windows_phoneTer promotie van de lancering van Hosted Exchange, SharePoint en Lync 2013 verloten we één Windows Phone Nokia Lumia 520 onder alle bestellingen. Bestel nu een van deze diensten en maak tot en met 11 oktober 2013 kans op de Windows Phone.

Win en werk nog handiger met uw bestelling
Met de Windows Phone kun je eenvoudig en overal gebruik maken van Exchange, SharePoint en Lync 2013. Zo heb je inzicht in je e-mail en takenlijst en kun je snel even wat navragen aan collega’s via de chat.

Apps voor de Nokia Lumnia 520
Naast de naadloze integratie van Exchange 2013 met deze Windows Phone kun je ook gebruik maken van handige apps voor SharePoint en Lync, deze zijn te vinden in de Windows phone store.

Actievoorwaarde
Argeweb verloot een Nokia Lumia 520 onder alle Hosted Exchange, SharePoint en Lync 2013 bestellingen die tussen 9 augustus en 11 oktober 2013 zijn geplaatst.
De actie geldt niet voor bestellingen die na afloop van deze datum bij Argeweb zijn binnengekomen. Met de winnaar zal uiterlijk 16 oktober persoonlijk contact worden opgenomen.

Bestel Hosted Exchange met ons actietarief!


avatar

Over Elmer Lijst

Elmer Lijst is Online Marketeer bij Argeweb met een grote passie voor website- en conversie optimalisatie, SEO en SEA. Daarnaast houdt hij zich bezig met alles omtrent productlanceringen en weet hij als geen ander producten en diensten op een creatieve manier onder de aandacht te brengen.Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *