Gratis je domeinnaam verhuizen

Domeinnaam verhuizen

Zonder extra kosten je domeinnaam verhuizen

Gratis verhuisservice
Geen downtime; website en e-mail blijven beschikbaar
Nog dezelfde dag geregeld

Domeinnaam verhuizen in 5 stappen

Het verhuizen van je domeinnaam van je huidige provider naar ons is gratis en zeer eenvoudig. Wij regelen de verhuizing voor je. Het enige wat je hoeft te doen is een verhuistoken opvragen bij je huidige provider. In de meeste gevallen is het domein nog dezelfde dag verhuisd. Tijdens de verhuizing blijven je website en e-mail gewoon bereikbaar. Een domein verhuizen doe je in 5 stappen:

 1. Vraag de verhuistoken op bij je huidige hosting provider
  Deze token is een verhuiscode en bestaat uit een willekeurige tekenreeks die is vastgelegd bij een domeinnaam. De token wordt gebruikt om een verhuizing van een domeinnaam te valideren. Je hosting provider weet wat er bedoeld wordt als je om deze verhuistoken vraagt.
 2. Vul je domeinnaam in de domein checker in en druk op enter
  Laat ons weten welk domein je wilt overzetten.
 3. Klik in het scherm op ‘Verhuizen’ achter de domeinnaam die je wil verhuizen
  Nu verifiëren we of jij de huidige eigenaar bent van het domein en of je deze wilt verhuizen. Vink de checkbox aan. Klik op ‘Verhuizen’ en daarna op ‘Volgende stap’.
 4. Voeg de verhuistoken toe
 5. Doorloop de verdere stappen om je verhuizing te voltooien.

Kom je er niet uit? Gebruik onze gratis verhuisservice

Kom je ergens niet uit? Maak dan gebruik van onze gratis verhuisservice. Onze experts helpen je telefonisch graag verder met het verhuizen van je domein zodat je zonder downtime over kan naar ons. Downtime is de periode waarin je website of domeinnaam niet beschikbaar is voor het publiek. We zijn te bereiken op 085-0218861 of support@argeweb.nl.

Ook je website verhuizen?

Wil je ook je website onderbrengen bij ons, lees dan ons artikel website verhuizen. Heb je geen technische kennis om de website zelf te verhuizen? Onze experts van de servicedesk helpen je gratis met het verhuizen van je website.

Waarom je domeinnaam verhuizen naar Argeweb?

Wil je ook je website onderbrengen bij ons, lees dan ons artikel website verhuizen. Heb je geen technische kennis om de website zelf te verhuizen? Onze experts van de servicedesk helpen je gratis met het verhuizen van je website.

Geen downtime

Wij verhuizen je domeinnaam en website zonder downtime, zo blijf je altijd bereikbaar.

Krachtig webhosting platform

Je website wordt bij ons gehost op een high performance platform opgebouwd uit state-of-the-art HP servers.

Gratis kwalitatieve premium support

Ons professionele servicedesk team staat altijd voor je klaar bij al je vragen omtrent domeinnamen, webhosting en e-mail oplossingen.

ISO gecertificeerd

We zijn ISO 9001, ISO 27001 en ISO 22301 gecertificeerd. Hierdoor bieden wij je betrouwbare hosting met uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van je website.

Veelgestelde vragen

Je vraagt bij je huidige provider het token op en geeft dit door aan ons met het verzoek jouw domeinnaam te verhuizen. Wij geven de verhuizing door aan SIDN en valideert deze met jouw token. SIDN bevestigt de ontvangst van de verhuisaanvraag per e-mail aan jou en ons. De verhuizing zullen wij dezelfde dag nog regelen.

Wanneer je een domeinnaam naar ons wenst te verhuizen, is er voor de meeste extensies een autorisatie code of verhuistoken nodig. Deze codes kan je opvragen bij je huidige provider.

Je hebt een WordPress website ondergebracht bij een andere hosting provider en wil deze verhuizen naar ons. Dit is natuurlijk gewoon mogelijk en werkt precies hetzelfde als alle andere verhuizingen.

Om de domeinnaam met behoud van website en e-mail te verhuizen moet je de volgende stappen volgen:

1. Je vraagt de verhuizing en het webhosting pakket aan bij ons (via de website of telefonisch).
2. Je ontvangt de overeenkomst voor het verhuizen van de domeinnaam en het activeren van het webhosting pakket.
3. Je geeft akkoord op de overeenkomst.
4. Wij activeren het webhosting pakket.
5. Je plaatst de website op het webhosting pakket.
6. Je stelt de juiste e-mailadressen in.
7. Je stuurt de token voor de verhuizing van de domeinnaam naar ons.
8. Wij verhuizen je domeinnaam.

Zodra we jouw verzoek tot verhuizing ontvangen hebben, gaan we meteen aan de slag. Meestal is de verhuizing dezelfde dag nog geregeld. Je leest hier per domeinextensie hoe lang de verhuizing kan duren.

Nee, het verhuizen van een domein is gratis. Je betaalt alleen de domeinprijs die op dat moment geldt.