Windows VPS

2008 R2, 2012 R2 en 2016

Configureer
VPS tweakers actie

Actie!

Alle entry, basic en pro vps-en tijdens de actieperiode €1,00.


actie loopt t/m 25 januari 2017

Topkwaliteit Windows VPS

Met een Windows VPS van Argeweb kiest u voor topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt kiezen uit Windows Server 2016 Standard Edition en Windows Server 2012 R2 (Generation 2 VM) (64bit) of 2008 R2 (64bit), beide Datacenter Edition.

Virtualisatie technologie

Voor de virtualisatie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste virtualisatie laag van Microsoft Hyper-V 2012. Argeweb werkt tevens nauw samen met Microsoft om een snelle en stabiele Windows server te kunnen aanbieden.Razendsnel

Een Windows Server van Argeweb is voorzien van SSD opslag. Voorzien van zware RAID controllers en de meest recente Intel Xeon CPU's.

Hoge kwaliteit

Alle VPS-en zijn opgebouwd uit A-klasse HP bladeservers. Argeweb is ISO 9001, 27001 en ISO 22301 gecertificeerd.

Control Panel

Optioneel kunt u uw VPS configureren met het Plesk control panel. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf de server beheren, voor bijvoorbeeld het hosten van websites.

Hardware

De Windows virtual private servers zijn opgebouwd uit state-of-the-art HP servers welke op Nederlandse bodem staan.
Windows Server 2016
Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot, momentopname, van uw server. Mocht u van plan zijn om nieuwe software, patches of upgrades te installeren dan kunt u indien nodig op een later tijdstip teruggaan naar die momentopname.

Back-up

Optioneel kunt u een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw VPS. Het verschil tussen een snapshot en een back-up is dat bij de back-up meerdere snapshots worden bewaard, zodat u deze later één op één kunt terugzetten.

WPI

Elke VPS Windows wordt geleverd inclusief de Web Platform Installer (WPI) van Microsoft. Met deze software, ontwikkeld en onderhouden door Microsoft, kunt u eenvoudig uw server inzetten als dedicated SugarCRM, Drupal, DotNetNuke, Wordpress of Umbraco server.

Dataverkeer

Vanaf entry krijgt u al 2 TB aan dataverkeer, ideaal voor uw website of webshop waar u dagelijks veel bezoekersaantallen heeft.

Veelgestelde vragen


Een Windows VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop het besturingssysteem Windows voor servers, van ontwikkelaar Microsoft, is geïnstalleerd. Er zijn verschillende Windows Server releases, de actueel beschikbare releases zijn 2008 R2, 2012 R2 en 2016.

Het installeren van PHP op een Windows server wordt tegenwoordig makkelijk gemaakt door de handige "Web Platform Installer" tool van Microsoft.

Indien u IIS heeft geïnstalleerd op uw server, dan kunt u webspaces aanmaken voor websites en domeinen. Op deze manier kunt u uw domeinnamen koppelen aan de server en websites hosten voor deze domeinnamen.

Bekijk

Indien u websites host op uw VPS, dan is het handig om ook een FTP server te installeren. U kunt dan middels een FTP verbinding bestanden uploaden naar de server. Indien u een FTP server geïnstalleerd heeft dan kunt een FTP site aanmaken.

Bekijk

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2018 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW