Vandaag zijn we gesloten i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Topkwaliteit Windows Server

Als je voor Windows VPS kiest, ga je voor een krachtige server met veel flexibiliteit en snelheid tegen een aantrekkelijke prijs. Je kan kiezen uit Windows Server 2019, Windows Server 2016 Standard Edition en Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition 64-bit (Generation 2 VM). Voor de virtualisatie wordt gebruik gemaakt van de virtualisatie laag van Microsoft Hyper-V. Bovendien werken we samen met Microsoft om een snelle en stabiele server aan te kunnen bieden.

Voordelen van Windows VPS hosting

Razendsnelle SSD Windows Server

Een VPS van Argeweb is voorzien van SSD opslag met zware RAID controllers en de meest recente Intel Xeon CPU’s.

Control Panel

Optioneel kun je jouw VPS configureren met het Plesk control panel. Hiermee kun je gemakkelijk zelf de server beheren voor bijvoorbeeld het hosten van websites.

HP Enterprise Bladeservers

De Windows virtual private servers zijn opgebouwd uit state-of-the-art HP servers.

Veilig en betrouwbaar: een Windows VPS uit Nederland

De Windows VPS servers staan in Nederlandse datacenters. Argeweb beschikt over 3 datacenter locaties. Deze zijn redundant gekoppeld en maken geografische redundantie voor de meest kritische internet toepassingen mogelijk.

Argeweb behaalt 1e plaats in Emerce100

We hebben voor onze VPS hosting onlangs de 1e plaats behaald in de Emerce100 van 2024.

Emerce heeft ons beoordeeld op kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Hier hebben we een score van 5 sterren voor behaald waar we erg trots op zijn!

argeweb emerce100 award

Ook deze extra's bij jouw Windows VPS

Private Network

Door het maken van een private network koppel je meerdere Windows Servers aan elkaar, waardoor data fysiek te scheiden is.

Console toegang

Via de customer site heb je eenvoudig console toegang zodat je gemakkelijk je VPS kunt bedienen via de webinterface.

Eenvoudig upgraden

Via de customer site is het gemakkelijk om jouw VPS te upgraden met extra geheugen of een grotere opslag.

Waarom Windows Server?

Met het nieuwste besturingssysteem kan sneller geïnnoveerd worden door de nieuwe Windows-container technologie, waarmee je cloud gebaseerde apps kunt implementeren en uitvoeren. Daarnaast worden er meerdere beschermingslagen gebruikt waardoor de beveiliging van het besturingssysteem verbeterd is. Ook heeft het besturingssysteem een mooie en duidelijke grafische gebruikersomgeving.

Meer over jouw Windows VPS server

Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot, momentopname, van uw server. Mocht u van plan zijn om nieuwe software, patches of upgrades te installeren dan kunt u indien nodig op een later tijdstip teruggaan naar die momentopname.

Back-up

Optioneel kunt u een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw VPS. Het verschil tussen een snapshot en een back-up is dat bij de back-up meerdere snapshots worden bewaard, zodat u deze later één op één kunt terugzetten.

WPI

Elke VPS Windows wordt geleverd inclusief de Web Platform Installer (WPI) van Microsoft. Met deze software, ontwikkeld en onderhouden door Microsoft, kunt u eenvoudig uw server inzetten als dedicated SugarCRM, Drupal, DotNetNuke, Wordpress of Umbraco server.

Dataverkeer

Op al onze VPS-en heeft u onbeperkt dataverkeer. Er is wel een Fair Use Policy van toepassing op het verbruik, bij excessief verbruik nemen wij contact op om u een passend aanbod te doen.

Plesk Obsidian Controlepaneel

Controlepanelen zijn grafische interfaces waarmee je eenvoudig serverfuncties kan beheren vanuit een webbrowser in plaats van de opdrachtregel. Met een controlepaneel kan je zelf je domeinnamen, webhosting pakketten, e-mail, databases en meer beheren. Bekijk in de Plesk demo over welke functies Plesk beschikt en hoe de interface eruitziet.

  • PHP, C, C++
  • Linux
  • Windows
  • DNS
  • E-mail
  • FTP
  • Databases
  • Multiserver

Inloggen demo
Username: admin
Password: panel

plesk controlepaneel

Veelgestelde vragen

Een Windows VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop het besturingssysteem Windows voor servers is geïnstalleerd. Er zijn verschillende releases: 2019, 2016 en 2012 R2.

Het installeren van PHP op een Windows VPS Server wordt tegenwoordig makkelijk gemaakt door de handige 'Web Platform Installer' tool van Microsoft.

Indien je IIS hebt geïnstalleerd op je server, kan je webspaces aanmaken voor websites en domeinen. Op deze manier kan je jouw domeinnamen koppelen aan de server en websites hosten voor deze domeinnamen.

Indien je websites host op jouw VPS is het handig om ook een FTP server te installeren. Je kan dan middels een FTP verbinding bestanden uploaden naar de server. Indien je een FTP server geïnstalleerd hebt, kan je een FTP site aanmaken.

Voor de virtualisatie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste virtualisatie laag van Microsoft Hyper-V 2012.