Windows VPS server

  • Microsoft Hyper-V
  • Onbeperkt dataverkeer
  • SQL Server 2016 Web Edition

Topkwaliteit Windows Server

Als je voor Windows VPS kiest, ga je voor een krachtige server met veel flexibiliteit en snelheid tegen een aantrekkelijke prijs. Je kan kiezen uit Windows Server 2016 Standard Edition, Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition 64-bit (Generation 2 VM) of Windows Server 2008 R2 Datacenter Edition 64-bit. Voor de virtualisatie wordt gebruik gemaakt van de virtualisatie laag van Microsoft Hyper-V. Bovendien werken we samen met Microsoft om een snelle en stabiele server aan te kunnen bieden.

Razendsnel

Een VPS Server van Argeweb is voorzien van SSD opslag, voorzien van zware RAID controllers en de meest recente Intel Xeon CPU's.

Hoge kwaliteit

Alle VPS-en zijn opgebouwd uit A-klasse HP bladeservers. Argeweb is ISO 9001, 27001 en ISO 22301 gecertificeerd.

Control Panel

Optioneel kunt u uw VPS configureren met het Plesk control panel. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf de server beheren, voor bijvoorbeeld het hosten van websites.

Hardware

De Windows virtual private servers zijn opgebouwd uit state-of-the-art HP servers welke op Nederlandse bodem staan.
Windows Server 2016
Waarom Windows Server 2016?

Met het nieuwste besturingssysteem kan sneller geïnnoveerd worden door de nieuwe Windows-container technologie, waarmee u cloud gebaseerde apps kunt implementeren en uitvoeren. Daarnaast worden er meerdere beschermingslagen gebruikt waardoor de beveiliging van het besturingssysteem verbeterd is. Ook heeft het besturingssysteem een mooie en duidelijke grafische gebruikersomgeving.Snapshot

Maak eenvoudig een snapshot, momentopname, van uw server. Mocht u van plan zijn om nieuwe software, patches of upgrades te installeren dan kunt u indien nodig op een later tijdstip teruggaan naar die momentopname.

Back-up

Optioneel kunt u een back-up toevoegen. Met deze optie maken wij een dagelijkse back-up van uw VPS. Het verschil tussen een snapshot en een back-up is dat bij de back-up meerdere snapshots worden bewaard, zodat u deze later één op één kunt terugzetten.

WPI

Elke VPS Windows wordt geleverd inclusief de Web Platform Installer (WPI) van Microsoft. Met deze software, ontwikkeld en onderhouden door Microsoft, kunt u eenvoudig uw server inzetten als dedicated SugarCRM, Drupal, DotNetNuke, Wordpress of Umbraco server.

Dataverkeer

Op al onze VPS-en heeft u onbeperkt dataverkeer. Er is wel een Fair Use Policy van toepassing op het verbruik, bij excessief verbruik nemen wij contact op om u een passend aanbod te doen.

Veelgestelde vragen


Een Windows VPS (Virtual Private Server) is een virtuele server waarop het besturingssysteem Windows voor servers is geïnstalleerd. Er zijn verschillende releases. De meest actuele zijn 2016, 2012 R2 en 2008 R2.

Het installeren van PHP op een Windows VPS Server wordt tegenwoordig makkelijk gemaakt door de handige "Web Platform Installer" tool van Microsoft.

Indien u IIS heeft geïnstalleerd op uw server, dan kunt u webspaces aanmaken voor websites en domeinen. Op deze manier kunt u uw domeinnamen koppelen aan de server en websites hosten voor deze domeinnamen.

Bekijk

Indien u websites host op uw VPS, dan is het handig om ook een FTP server te installeren. U kunt dan middels een FTP verbinding bestanden uploaden naar de server. Indien u een FTP server geïnstalleerd heeft dan kunt een FTP site aanmaken.

Bekijk

Voor de virtualisatie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste virtualisatie laag van Microsoft Hyper-V 2012.

Bekijk alle veelgestelde vragen.


1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW