Excl. BTW

Webhosting voor webshops

De beste webhosting voor uw webshop

  • Supersnelle laadtijden
  • Persoonlijke support
  • 1e jaar gratis domeinnaam
Aan de slag

Webshop

Wellicht loop u al langer met het idee om een eigen webshop op te zetten. Bijvoorbeeld om uw zelf gemaakte sieraden of t-shirts te verkopen, maar heeft u de stap nog steeds niet gemaakt omdat u denkt dat dit te technisch is of teveel gaat kosten omdat u het moet laten maken door een webdesigner. Zet die gedachten snel aan de kant, want met webhosting van Argeweb kunt u zelf en redelijk eenvoudig een eigen webshop maken.

Veel mogelijkheden

Er zijn diverse gratis open-source CMS-en waarmee u een webshop kunt opzetten. Als u webhosting afneemt bij Argeweb kunt u verschillende CMS-en installeren voor het maken van een webshop, waaronder Magento en WordPress. WordPress in combinatie met de gratis plugin WooCommerce! is hier bij wel het meest eenvoudig.

Woocommerce webshop

WooCommerce is het meest populairste webshop software ter wereld. Het grote voordeel van een webshop maken met WordPress en WooCommerce is dat er heel veel plugins beschikbaar zijn voor extra functionaliteiten zoals betalingsmogelijkheden en kortingscodes.

Krachtige webshop software

Alle webhosting pakketten bij Argeweb zijn geschikt voor het hosten van webshops! Dankzij onze geavanceerde en razendsnelle SSD opslag is uw webshop razendsnel en perfect te bereiken voor al uw bezoekers.

Waarom Webshop webhosting bij Argeweb?

Argeweb is met ruim 190.000 domeinnamen en het beheer van tienduizenden websites één van de grootste hostingproviders van Nederland. Met als missie om de online ambities van ondernemers waar te maken, werkt het gehele team aan een zo goed mogelijke klantbeleving. Daarbij zijn wij al 20 jaar toonaangevend in de hostingbranche met onze service, kwaliteit en een extra stapje zetten voor de klant. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld.


Persoonlijke support

Onze professionals van de Servicedesk helpen u graag wanneer u vragen heeft of er even niet uitkomt. Inclusief gratis 0800 service nummer.

Onderscheidend

Wij doen er alles aan om uw online ambities waar te maken. Met onze persoonlijke aandacht voor iedere klant, onderscheiden wij ons en helpen wij u graag.

Kwaliteit

ISO 27001 gecertificeerde en betrouwbare webhosting; voor uitstekende beschikbaarheid en veiligheid van uw website.

SSD Webhosting

Dankzij onze geavanceerde en razendsnelle SSD opslag is uw weshop razendsnel bereikbaar.

Garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze hosting, maar beseffen ons ook dat het weleens kan gebeuren dat u niet tevreden bent. Dan betalen wij binnen 30 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

Betrouwbare servers

Wij hosten uw website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters en beheren en monitoren 24/7 onze eigen infrastructuur geheel zelf.

1999-2019 Argeweb BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Prijzen excl. 21% BTW