Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar
Vandaag zijn we gesloten

Webshop

Wellicht loop je al langer met het idee om een eigen webshop op te zetten maar heb je de stap nog niet gezet omdat je denkt dat dit te technisch is of teveel gaat kosten. Zet die gedachten snel aan de kant, want met onze webhosting kun je zelf eenvoudig een eigen webshop beginnen. Alle webhosting pakketten zijn geschikt voor de hosting van webshop software als Magento en WordPress . Dankzij onze geavanceerde en razendsnelle SSD opslag is je webshop razendsnel en perfect te bereiken voor al je bezoekers.

*Actieprijs geldt de eerste maand, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd
**Maximale ruimte geldt als onderdeel van de totale opslag van het webhostingpakket.

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

Dit beloven we jou

Niet Blij? Geld Terug

Wij geloven in onze hosting, maar beseffen ook dat het weleens kan gebeuren dat je niet tevreden bent. Dit kan je binnen 30 dagen na je aankoop aangeven en dan storten wij het bedrag terug.

Supersnelle SSD webhosting

Al onze hosting producten staan op geavanceerde en razendsnelle SSD opslag. Dit zorgt ervoor dat jouw website ook razendsnel is.

Betrouwbare servers

Wij hosten je website op HP servers in verschillende Nederlandse datacenters. De infrastructuur beheren en monitoren wij 24/7 zelf.

Deskundige support

Onze experts van de servicedesk helpen je graag wanneer je vragen hebt of er even niet uitkomt. Ze zijn bereikbaar op 085-0218861 en support@argeweb.nl.

Vele mogelijkheden

Een eigen webshop maken begint met het kiezen van je CMS. Er zijn diverse gratis open-source CMS-en waarmee je een webshop kunt opzetten. Als je webhosting bij ons afneemt kun je verschillende CMS-en installeren voor het maken van een webshop, waaronder Magento en WordPress. WordPress in combinatie met de gratis plugin WooCommerce! is hierbij wel het meest eenvoudig.

WordPress webshop Woocommerce

WooCommerce is het meest populairste webshop software ter wereld. Het grote voordeel van een webshop maken met WordPress en WooCommerce is dat er heel veel plugins beschikbaar zijn voor extra functionaliteiten zoals betalingsmogelijkheden en kortingscodes.

Magento webshop

Magento 2 geeft je de mogelijkheid om een uitgebreide webwinkel te starten. Magento heeft allle functies beschikbaar; van uitgebreid productbeheer, facturatie tot aan het maken van een multishop (meerdere webshops met een centraal beheersysteem)