Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Efficiënt thuiswerken

Er wordt steeds meer thuis gewerkt en dan is het een uitdaging om effectief met je collega’s te blijven communiceren. Die uitdaging is eenvoudig aan te gaan met Microsoft Teams. Daarmee kan je chatten, bellen, online vergaderen en nog meer, allemaal met één tool.

Teams aanmaken en samenbrengen

Maak een samenwerkingsruimte voor je team en laat iedereen deelnemen of houd het juist privé. Ook kan je voor iedere afdeling een team maken om communicatie te structureren, zodat mensen van andere afdelingen, waar het bericht niet voor bedoeld is, niet onnodig afgeleid worden.

Chatten en bestanden delen

Deel je ideeën in teams of voer privé chats. Verstuur bestanden vanaf je apparaat of koppel je cloudopslag zoals OneDrive, Dropbox, Box of Google Drive om snel bestanden uit te wisselen. Ook zijn er leesbevestigingen beschikbaar in de chats. Zo zie je wanneer jouw berichten worden gelezen en verzonden en kan je anderen laten weten dat je hun berichten hebt gezien.

Aan de slag met Microsoft Teams

Microsoft Teams is onderdeel van het Business Basic en Business Standard abonnement. Je kan al beginnen met efficiënt thuiswerken vanaf 8,99 per maand!

Kies abonnement

De voordelen van Argeweb

Telefonische servicedesk

Onze deskundigen staan voor je klaar. Ze zijn gratis bereikbaar op 085-0218861

Scherpe tarieven

Vanaf slechts 8,99 per maand profiteer je al van Microsoft Teams

Klantvriendelijkste hoster

Klanten blij maken is wat we al 21 jaar lang doen. Bij ons krijg je service met een glimlach

#1 in Emerce Top 100

Argeweb is uitgeroepen tot de #1 van bedrijven in de categorie Hosting

Online vergaderingen

Neem deel aan geplande vergaderingen of start je eigen vergadering. Gebruik video of deel je scherm om iedereen bij elkaar te brengen. Tijdens een vergadering kan iedereen het chatvenster gebruiken en de vergadering kan opgenomen worden. Teamleden die niet bij de vergadering aanwezig konden zijn, kunnen dan alsnog de vergadering terugluisteren of de automatisch gegenereerde transscriptie doorlezen.

Integreer je favoriete apps

Je kan je favoriete apps toevoegen aan Microsoft Teams, zoals Trello, Evernote en SurveyMonkey. Daarnaast kan je de Microsoft Teams app ook downloaden op je smartphone, zodat je altijd in contact kan blijven met je teamleden.

Microsoft Teams training

De tool beschikt over een trainings gedeelte waar allerlei video's tot je beschikking staan, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan met Microsoft Teams.