Vandaag staan we van 9:00 – 15:45 voor je klaar i.v.m. een bedrijfsbijeenkomst.

Kies voor onze snelle webhosting

Ontevreden over je huidige hostingprovider maar geen kennis om de website zelf te verhuizen? Schrik je ook van termen als FTP, MySQL databases en configuratiebestanden? Wij helpen je gratis met het verhuizen van je website. Neem contact op met onze servicedesk en zij vertellen je welke gegevens of bestanden zij nodig hebben.

De vervolgstappen zijn afhankelijk van waar je website staat en of je al een back-up of download van de website hebt. Als alle informatie beschikbaar is, nemen wij de rest geheel uit handen. Bekijk ons verhuisproces om de verhuizing van je website te starten.

*Actieprijs geldt de eerste maand, daarna wordt het reguliere tarief gehanteerd
**Maximale ruimte geldt als onderdeel van de totale opslag van het webhostingpakket.

Wat krijg je bij je Webhosting pakket?

domeinnaam wereldbol

Gratis Domeinnaam

Het eerste jaar krijg je jouw domeinnaam er gratis bij. Geldig voor deze extensies: .nl, .eu, .com, .info, .biz, .net, .org, .de en .be

email envelop

Zakelijke E-mail

Je kan al je collega's of afdelingen voorzien van een professioneel e-mailadres waar je domeinnaam in voorkomt.

webhosting installatieservice

Installatieservice

Begrijp je het niet helemaal of heb je er gewoon geen zin in? Wij verzorgen de installatie en leggen het product graag aan je uit.

argeweb blijheidsgarantie

Blijheidsgarantie

We doen er alles aan maar zijn niet onfeilbaar. Ben je daarom niet blij, dan betalen wij binnen de eerste 30 dagen van het contract 100% van het aankoopbedrag terug.

spamexperts spamfilter

SpamExperts Spamfilter

Bij ons heb je standaard een spamfilter op je mailbox die ervoor zorgt dat ongewenste berichten, phishing e-mails of berichten met virussen gefilterd worden.

webhosting verhuisservice

Gratis Verhuisservice

Wij verhuizen je website, zodat jij je niet bezig hoeft te houden met termen als FTP, MySQL, databases en configuratiebestanden.

Al 56.103 blije ondernemers kozen voor Argeweb

Webhosters.nl

1550 beoordelingen

Hostingvergelijker.nl

278 beoordelingen
argeweb recensies